Itami

Adres
Prinsendam 182
3072 MA Rotterdam
Telefoon
010 - 2150751
Dinerbon.com Rotterdam Itami
Dinerbon.com Rotterdam Itami
Dinerbon.com Rotterdam Itami
Dinerbon.com Rotterdam Itami

U kunt met uw Dinerbon genieten van bijzondere, hoogwaardige en authentieke Japanse gerechten bij restaurant Itami. Dit bijzondere Japanse restaurant is gevestigd achter het oude Luxor Theater op een prachtige locatie in Rotterdam. U zult zich hier gelijk op uw gemak voelen in de gemoedelijke en typisch Japanse sfeer. Bij Itami kunt u genieten van de authentieke Teppanyaki gerechten en van veel verschillende sushi. Teppanyaki is een speciale plaat waarop alle gerechten a la minute worden bereid. Kortom; een culinaire Oosterse ervaring van topkwaliteit.

Bij binnenkomst komt u gelijk de open keuken en een grote bar tegen. Deze bar splits het pand in een restaurantgedeelte en een loungedeelte. In het restaurantgedeelte wordt het teppanyaki en het sushi menu gevoerd. In het loungedeelte kunt u genieten van de sushi en van verschillende fingerfoods. Naast alle Japanse specialiteiten zijn er ook een aantal Hollandse specialiteiten. U kunt bij Itami a la carte dineren, maar ook het drie gangen keuzemenu kiezen voor €30,95. De chef stelt ook altijd enkele verrassingsmenu’s samen waarvan u enkel het aantal gangen bepaalt. De chef gaat hier dan mee aan de slag.

Door de moderne sfeer en de stijlvolle inrichting is Itami een uitermate geschikte locatie voor uw zakelijke gelegenheden als lunches, borrels of diners. Naast het loungedeelte is een afgesloten zakelijke ruimte. Hier kunt u ongestoord zakendoen terwijl u geniet van de heerlijke Japanse hapjes en drankjes die Itami u biedt.

Als u zich keer op keer wilt laten verrassen en wilt laten meevoeren naar de bijzondere geuren, kleuren en smaken van de Japanse keuken? En dit alles tegen een gangbare prijs? U bent met uw Dinerbon van harte welkom bij Restaurant Itami!