Kade 87

Adres
Admiraliteitskade 87
3063 GE Rotterdam
Telefoon
010 - 4137711
Dinerbon.com Rotterdam Kade 87
Dinerbon.com Rotterdam Kade 87
Dinerbon.com Rotterdam Kade 87
Dinerbon.com Rotterdam Kade 87

‘Kade 87’ is een hip en gezellig proeflokaal aan de prachtige Admiraliteitskade te Rotterdam. Met uw Dinerbon kunt u hier genieten van de liefde voor lekker eten en drinken en mooie wijnen. In combinatie met de warme en vriendelijke bediening wordt u bezoek aan Kade 87 een ware beleving. Kade 87 is geopend voor lunch, diner, borrel High-Tea, High-wine en al uw feestelijke gelegenheden. Door de stijlvolle ambiance krijgt u het warme gevoel van een huiskamer. Het overdekte en verwarmde terras biedt een prachtig uitzicht op de Admiraliteitskade en het kleine haventje.

In de keuken van Kade 87 wordt enkel gewerkt met pure en eerlijke producten. Bijna alles op de kaart is huisgemaakt. De chefs koken met hart en ziel en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe smaken en spannende gerechten. Deze worden geregeld naast de kaart aangeboden. Bij Kade 87 wordt rekening gehouden met allergenen, de eiwitten die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Onze bediening vertelt u hier graag meer over.

Kade 87 heeft een grote collectie van meer dan 80 wijnen en champagnes. Meer dan de helft kunt u per glas bestellen. Zo valt er altijd een goede wijn-spijscombinatie te maken. Naast traditionele wijnen zaoals Louis Jadot uit Frankrijk schenken wij ook diverse wijnen uit alle werelddelen.

Partners Tanja en Karel hebben jarenlange ervaring in het horeca-vak en delen hun passie en expertise met het team van kade 87. Deze service en gastvrijheid, de warme sfeer en het koken met hart ziel maken van uw bezoek aan Kade 87 een waar feestje, zeker ook met uw Dinerbon!