Lounge restaurant Sultan

Adres
Zuidplein 109
3083 CN Rotterdam
Telefoon
010 - 485 91 00
Dinerbon.com Rotterdam Lounge restaurant Sultan

Aan het Zuidplein in Rotterdam staat het gezellige restaurant Sultan Lounge! U kunt hier nu met uw dinerbon genieten van heerlijke gerechten en veel gastvrije en persoonlijke aandacht van de bijzondere gastheer en gastvrouw. Sultan Lounge is trendy en traditioneel ingericht waardoor u uw ogen zult uitkijken! Sultan Lounge is de perfecte plek om met uw dinerbon even de Westerse hectiek achter u te laten en tot rust te komen door verrassende geuren van kruiden en rustgevende loungemuziek. Drink heerlijke Oosterse en Westerse dranken en geniet van de mooi opgemaakte schotels en de vele heerlijke Turkse mezze.

De uitgebreide menukaart zal in de keuken klaargemaakt worden door de getalenteerde koks. De gerechten van deze kaart zijn gebaseerd op de Arabische, Turkse en Griekse keuken. Zo kunt bijvoorbeeld gerechten verwachten met bladerdeeg, aubergines, olijven, feta, tomaten. Yoghurt vlees, vis en kip. Verder zijn er ook vegetarische gerechten en gerechten die gemaakt worden naar uw wens. Vertel gerust als u op dieet bent of een allergie hebt. De gerechten worden gemaakt met extreme smaken en zijn van pittig gekruid tot mierzoet. Daarbij worden de gerechten uitsluitend met pure ingrediënten bereid. U zult de passie en liefde van de koks voor de gerechten terug proeven! U krijgt dus alleen het beste voor uw dinerbon! De kleintjes kunnen ook lekker genieten door het heerlijke kindermenu dat is samengesteld.

Bent u al nieuwsgierig geworden en heeft u zin om eens heerlijk te eten met uw dinerbon? Dan bent u van harte welkom in Sultan Lounge!