Masala Tandoori

Adres
Wevershoekstraat 59B
3081 PC Rotterdam
Telefoon
010 215 0670
Dinerbon.com Rotterdam Masala Tandoori
Dinerbon.com Rotterdam Masala Tandoori
Dinerbon.com Rotterdam Masala Tandoori

Woont u in Rotterdam en wilt u uw dinerbon graag besteden aan een heerlijke Indiase maaltijd? Kom dan eens langs met uw dinercheque bij bezorgrestaurant Masala Tandoori in Rotterdam. In dit veelzijdige restaurant heeft u een rijke keus uit verschillende specialiteiten uit de Indiase keuken. U kunt het restaurant vinden aan de Weverhoekstraat 59b in Rotterdam Zuid, op loopafstand van het Zuidplein. U kunt dus uw gerecht afhalen, maar Masala Tandoori heeft ook een bezorgservice! Op de website van het restaurant kunt u zien op welke tijden er wordt bezorgd. Zo hoeft u dus de deur niet uit voor een avond heerlijk Indiaas genieten met uw dinerbon!

Zoals eerder gezegd is Masala Tandoori gespecialiseerd in de authentieke Indiase keuken. Op de uitgebreide kaart staan gerechten met garnalen, kip, lamsvlees, rundvlees en met groenten. Het restaurant heeft ook een zeer uitgebreid aanbod aan curries, waarbij u kunt kiezen uit een milde, gemiddelde of hete variant! Voorbeelden van gerechten die u kunt bestellen zijn de ‘Chicken Tikka Biryani’ en de ‘Kashmiri Chicken’. Het eerste gerecht bestaat uit kip uit de kleioven met saffraanrijst, amandelen, vlees en kruiden. Het tweede gerecht is een milde curry en bestaat uit kipfilet in een zacht romige currysaus met amandelen, vruchten, kokos en rozijnen. De kaart bevat verder een aantal Indiase bijgerechten, broden en desserts. Met uw dinerbon kunt u bij Masala Tandoori dan ook genieten van een uitgebreid en compleet diner.

Beleef zelf de Indiase keuken op een nieuwe manier bij dit Rotterdamse afhaalrestaurant en bestel snel een heerlijke curry of een ander gerecht met uw dinerbon!