Mooii Eten en Drinken

Adres
Oost-Wijnstraat 8-16
3086 SG Rotterdam
Telefoon
010 - 4112295
Dinerbon.com Rotterdam Mooii Eten en Drinken
Dinerbon.com Rotterdam Mooii Eten en Drinken
Dinerbon.com Rotterdam Mooii Eten en Drinken
Dinerbon.com Rotterdam Mooii Eten en Drinken

Uitgebreid genieten op één van de mooiste plekjes van Rotterdam? Dat kan bij restaurant MOOII in de goed bewaard gebleven Oude Haven. Met uw Dinerbon kunt u hier genieten van heerlijke gerechten voor de lunch en het diner met passie bereid door de chef van MOOII en zijn team. MOOII is een modern en stijlvol restaurant met een zeer warme uitstraling. Zowel in de inrichting als op de kaart wordt klassiek moeiteloos gecombineerd met modern. De bediening van MOOII is zeer ervaren en weet precies hoe zij er voor u een zorgeloze avond van kunnen maken.

Op de veelzijdige kaart van MOOII vindt u gerechten geïnspireerd door de Franse keuken, maar met invloeden vanuit alle windstreken. U kunt a la carte bestellen of voor een vriendelijke prijs een driegangen menu samenstellen. Ook kunt u zich laten leiden door de ervaring van de chef en voor het menu van de chef gaan. Dit is een meergangenmenu variërend van 2 tot 5 gangen met de specialiteiten van dat moment. U kunt gerust uw kinderen meenemen naar MOOII, want daarvoor is een lekker driegangen kindermenu samengesteld. In de keuken van MOOII wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteit producten met een voorkeur voor duurzame en biologische producten.

Naast het a la carte restaurant heeft MOOII ook een ruime bar waar u rustig een aperitiefje kunt drinken en van de vele borrelhapjes kunt genieten. Voor diverse gelegenheden zoals vergaderingen, recepties of (bedrijfs)borrels is er een ‘banqueting ruimte’ voor gezelschappen tot 100 personen.

Wij heten u namens het gehele team van restaurant MOOII in Rotterdam met uw Dinerbon van harte welkom in ons restaurant.