Obba Lounge Restaurant

Adres
Hillelaan 2
3072 JD Rotterdam
Telefoon
010 - 2150192
Dinerbon.com Rotterdam Obba Lounge Restaurant
Dinerbon.com Rotterdam Obba Lounge Restaurant
Dinerbon.com Rotterdam Obba Lounge Restaurant
Dinerbon.com Rotterdam Obba Lounge Restaurant

LET OP: CADEAUKAART WORDT ENKEL GEACCEPTEERD WANNEER DIT IS AANGEGEVEN BIJ DE (TELEFONISCHE) RESERVERING.

U kunt met uw Dinerbon ook terecht bij Obba Lounge Restaurant in Rotterdam. Dit bijzondere restaurant is gevestigd in een oude zeecontainer en heeft een grote tent overkapping. Obba Lounge zit aan de kade van de Rijnhaven die langs de Maas loopt wat een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. ’s Avonds kunt u hier tijdens uw diner genieten van de ondergaande zon. Uw avondje uit naar het Luxor theater, theater Walhalla, bioscoop Lantaarn Venster of concert in Ahoy kunt u hier heerlijk openen. U bent welkom voor een vers gezet kopje koffie of thee, een goed glas wijn of een uitgebreid diner. In het weekend kunt u al eerder terecht voor het ontbijt en de lunch.

De kaart van Obba Lounge bevat vele heerlijke mediterrane gerechten met een Turkse twist. Chef-kok Yassin bereidt deze gerechten en maakt hierbij enkel gebruik van Halal producten die uit de streek komen. De Turkse twist van de kaart ziet u bijvoorbeeld terug in de Mezze’s en zult u zeker tegenkomen als u zich laat verrassen door het verrassingsmenu. Deze menu’s worden zo samengesteld dat u de diverse keuken van Obba zoveel mogelijk kunt ervaren. Er wordt uiteraard altijd rekening gehouden met u als u allergieën heeft, vegetarisch bent of andere voorkeuren heeft. U kunt uw menu ook zelf samenstellen.

Bij Obba Lounge Restaurant kunt u het alledaagse even vergeten en genieten van uw gezelschap en het heerlijke eten en drinken. Ook het gastvrij personeel en de warme ambiance maken dit mogelijk. Tot snel met uw Dinerbon!