Osteria Sala Federico

Adres
Oostzeedijk 227
3061 VV Rotterdam
Telefoon
06 27883888
Dinerbon.com Rotterdam Osteria Sala Federico
Dinerbon.com Rotterdam Osteria Sala Federico
Dinerbon.com Rotterdam Osteria Sala Federico
Dinerbon.com Rotterdam Osteria Sala Federico

Italiaans dineren in huiskamersfeer bij Osteria Sala Federico

Peppe Cappellano, de eigenaar van Osteria Sala Federico, weet wat lekker Italiaans eten is. Zijn missie is om mensen in een gezellige huiskamersfeer te laten genieten van smakelijke maaltijden en de beroemde Italiaanse gastvrijheid. In de keuken van het restaurant worden prachtige Italiaanse gerechten bereid. En het leuke is dat je dit allemaal zelf kunt aanschouwen, want de keuken is open. Met je Restaurantbon kun je nu ook dineren in dit restaurant aan de Oostzeedijk in Rotterdam.

Kwalitatieve producten

Alle gerechten die hier uit de keuken komen, worden bereid met de beste producten die er voorhanden zijn. Veel wordt geïmporteerd uit Italië. En dat proef je. Heerlijke olijfolie, verse groenten, echte Italiaanse kazen en salami, alles wordt hier uit de kast getrokken om de smakelijkste gerechten op tafel te zetten. Lever je Restaurantbon in bij dit restaurant en geniet van een heerlijke avond.

Simpele kaart

Op het menu van Osteria Sala Federico tref je geen pizza’s aan en verwacht ook niet dat je kunt kiezen uit tientallen gerechten. Nee, hier wordt gekookt, zoals dat ook in Italië gebeurt. Met producten uit het seizoen en door de ingrediënten voor zich te laten spreken. Iedere maand wordt er een andere streek van Italië belicht, want iedere streek heeft weer zijn eigen specialiteiten. De wijnen komen van kleine producenten en passen perfect bij de geserveerde gerechten. Gebruik je Restaurant Cadeau om hier te genieten van de eerlijke Italiaanse keuken.

Een ontmoetingsplek

De osteria is voor Italianen dé ontmoetingsplek, waar ze aan het eind van de middag bij elkaar komen om gezellig een drankje te nemen, een hapje te eten en wat te babbelen over hun favoriete gespreksonderwerpen: voetbal, familie, politiek en de Italiaanse keuken. Eigenaar Peppe heeft de sfeer van een osteria naar Rotterdam gehaald en creëerde een eigen Italiaanse ontmoetingsplek, waar iedereen zich meteen thuis voelt.

Kom het zelf ervaren

Osteria Sala Federico, gevestigd aan de Oostzeedijk in Rotterdam, is voor het diner geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Van 18.00 uur tot 22.00 kun je hier dineren met jouw Restaurant Cadeau.