Ottoman Rotterdam

Adres
Nieuwe Binnenweg 65a
3014GD Rotterdam
Telefoon
010 - 2364384
Dinerbon.com Rotterdam Ottoman Rotterdam
Dinerbon.com Rotterdam Ottoman Rotterdam
Dinerbon.com Rotterdam Ottoman Rotterdam

Voor degene die zich bevindt in Rotterdam wordt Turks eten een feestje. Aan de Nieuwendijk in het centrum bevindt zich namelijk de gezellige familiezaak Ottoman. Hier worden aan het woord shoarmatent volledig nieuwe dimensies gegeven. Ottoman is een Turkse grill en tapaszaak die voor weinig geld, heel veel en heel lekker eten serveert. Alles met veel enthousiasme en een gulle lach. Bij Ottoman blijft het namelijk niet bij döner, maar wordt bijvoorbeeld ook authentieke Turkse koffie en een heerlijke linzensoep geserveerd. De gerechten zijn allemaal overdadig en worden gegarneerd met heerlijke gegrilde groenten. Daarnaast gebruiken ze bij Ottoman alleen verse ingrediënten. Zelfs hun sauzen worden klaargemaakt volgens oma’s recept. Deze liefde zie je terug op je bord. Het wordt allemaal nog beter wanneer u betaalt met uw Dinerbon.

 

Bij binnenkomst bij Ottoman kunt u altijd een zeer gastvrije ontvangst verwachten. De medewerkers zijn altijd in voor een praatje of een grapje en zijn er allen op gericht het u naar uw zin te maken. In het warm ingerichte restaurant kunt u uitgebreid dineren, maar bijvoorbeeld ook van de shisha genieten. Ottoman organiseert ook gezellige avonden met livemuziek of een dj. Het restaurant is ondertussen een thuis geworden voor veel mensen. Als u uw riante maaltijd niet op kunt, dan hoeft u niet bang te zijn. Het eten wordt gedeeld met de mensen die het nodig hebben.

 

Wanneer u dus in een ongedwongen omgeving wilt genieten van de overheerlijke Turkse keuken, ga dan langs bij Ottoman. Hier kunt u heerlijk eten tegen een lage prijs in een warme familiale sfeer. Gebruik ook zeker uw Dinerbon om te betalen!