The Pepper Trail

Adres
Kruiskade 78
3012 EH Rotterdam
Telefoon
010 4120025
Dinerbon.com Rotterdam The Pepper Trail
Dinerbon.com Rotterdam The Pepper Trail
Dinerbon.com Rotterdam The Pepper Trail
Dinerbon.com Rotterdam The Pepper Trail
Dinerbon.com Rotterdam The Pepper Trail

Het Indiase restaurant The Pepper Trail vind je in het gezellige centrum van Rotterdam. Te midden van de winkels op de Kruiskade stap je er de wereld binnen van de Indiase gastvrijheid. Verwacht hier geen overdaad aan kitscherige beeldjes van olifanten, Shiva of Krishna. Het stijlvolle, rustieke interieur wordt gekenmerkt door de combinatie van zandkleurige vloertegels en bijna lege muren die subtiel gedecoreerd zijn met goudkleurige en paarse elementen. Er zijn tafels voor twee en vier personen met comfortabele banken en stoelen. Eigenaar Vipin Moharir kwam ooit als student naar Nederland en verbaasde zich erover dat in ons land gerechten uit de authentieke Indiase keuken nergens te vinden waren. Hij besloot daarom zelf een restaurant te beginnen met op de menukaart traditionele streekgerechten uit alle delen van zijn geboorteland. Er werd een ervaren chef-kok aangetrokken die de keuken moest gaan leiden. The Pepper Trail laat je uitgebreid genieten van al het goede van de Indiase keuken.

In dit sfeervolle restaurant kun je à la carte dineren of een keuze maken uit diverse menu’s van twee tot maar liefst negen gangen. Deze menu’s zijn steeds in twee varianten te bestellen: vegetarisch en niet-vegetarisch. De streekgerechten kunnen worden gecombineerd met sublieme wijnen uit dezelfde regio. Een gezellig dagje shoppen in het Rotterdamse stadshart sluit je perfect af met een etentje in dit leuke restaurant. Combineer ook eens een avond uit naar het theater met het speciale Theater Menu voorafgaand aan de voorstelling. Afrekenen kun je hier vanzelfsprekend met je Dinerbon of Dinercheque.

The Pepper Trail is geopend op maandag tot en met zaterdag van 17:00 - 23:00 uur en op zondag, voor een heerlijke brunch, van 12:00 – 14:00 uur. Met ruimte voor 80 personen is het restaurant ook een aantrekkelijke locatie voor bedrijven om een borrel of lunch te houden. Met de speciale hapjes en snacks van de chef-kok wordt dit beslist een onvergetelijke ervaring. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend met bus, tram, metro en trein op korte loopafstand. Als je met de auto komt kun je parkeren in de nabijgelegen Q-Park Weena parkeergarage.