The Red Lobster

Adres
Eendrachtsweg 27
3012 LB Rotterdam
Telefoon
010-2231091
Dinerbon.com Rotterdam The Red Lobster
Dinerbon.com Rotterdam The Red Lobster
Dinerbon.com Rotterdam The Red Lobster

Een kreeft staat symbool voor chique en lekker eten. Bij The Red Lobster zijn beide stellingen helemaal waar. In dit gezellige restaurant staat de chef-kok altijd klaar om voor u een kreeft klaar te maken. De hoeveelheid zorg en liefde die hij in het koken stopt is te proeven. De kreeft is hier namelijk subliem. Net als dat u kunt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

De fundering bij The Red Lobster is natuurlijk de kreeft. Dit majestueuze schelpdier kan op zoveel verschillende manieren bereid worden dat er haast geen andere ingrediënten nodig zijn. Maar de chef-kok heeft begrepen dat niet iedereen van kreeft kan genieten. Speciaal voor hen zijn er aparte gerechten op de kaart, zoals een verse Dorade of een sappige Rib Eye steak. Deze gerechten zijn van dezelfde hoge kwaliteit als de kreeft. De voornaamste rede hiervan zijn de dagverse producten. Door deze elke dag vers in huis te halen kan het restaurant de kwaliteit en de duurzaamheid waarborgen. Vanwege de sterke band die het restaurant met de lokale visserij heeft kan het uitstekende producten voor een zacht prijsje aanbieden. U kunt dus bij The Red Lobster altijd terecht een eerlijke èn heerlijke maaltijd.

U zult in Rotterdam geen betere kreeft-, en visspecialist aantreffen. Door de combinatie lekker eten en buitengewone gastvrijheid is een avondje uit eten bij The Red Lobster een perfecte besteding van een dinercheque van Diner Cadeau. Kom dus snel langs.