Red Pepper

Adres
Groenendaal 45F
3011SM Rotterdam
Telefoon
010 307 0388
Dinerbon.com Rotterdam Red Pepper
Dinerbon.com Rotterdam Red Pepper
Dinerbon.com Rotterdam Red Pepper
Dinerbon.com Rotterdam Red Pepper

Het authentieke restaurant Red Pepper is gevestigd in het mooie Rotterdam. Restaurant Red Pepper heeft zijn gerechten gebaseerd op de Sichuanese keuken. Dit is een keuken waarbij de gerechten afkomstig zijn uit China. Onze chef uit de keuken komt uit de provincie Sichuan waar hij in één van de beste Sichuanese restaurants heeft gewerkt. De ervaring die hij daar heeft opgedaan past hij toe in onze keuken. Voor uw dinerbon krijgt u dus gegarandeerd de beste gerechten geserveerd! Het personeel is in het algemeen gaat heel goed te werk. Zij helpen u graag om uw avond perfect te maken! Verder is ons restaurant ingericht met een moderne stijl. Wij hebben bepaalde kleuren en stijlen gecombineerd om een warme sfeer te creëren.

De inspiratie achter Sichuanese keuken hebben onze koks gehaald uit diverse pikante smaken en aroma’s. Doordat deze smaken en aroma’s verschillend zijn ontstaan er unieke gerechten. Gerechten van een hoge kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom worden onze gerechten alleen bereid volgens de traditionele en authentieke Sichuanese keuken.  De keuken biedt u een 3-gangen menu aan waarbij u uit verschillende soorten voor-, hoofd- en nagerechten kunt kiezen. U kunt gaan voor een Chinese kruidensoep als voorgerecht of heerlijke pekingeend als hoofdgerecht. U heeft bij ons keuze genoeg voor uw dinerbon! Verder hebben wij heerlijke dranken voor u klaar staan die u heerlijk kunt combineren bij uw gerecht.

Zit u al te watertanden en wilt u de Sichuanese keuken ook eens proeven? Kom dan langs van maandag t/m woensdag of vrijdag t/m zondag met uw dinerbon!