Restaurant Bar Eetcafe Kaandorp

Adres
Oosterkade 119
3011TV Rotterdam
Telefoon
010 4133199
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant Bar Eetcafe Kaandorp
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant Bar Eetcafe Kaandorp
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant Bar Eetcafe Kaandorp
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant Bar Eetcafe Kaandorp

In het prachtige Rotterdam aan de Oosterkade is Kaandorp gevestigd. Kaandorp is een restaurant-bar-eetcafe waar u zich bij binnenkomst meteen thuis voelt! Het restaurant biedt u de gelegenheid om binnen of buiten uw maaltijd te nuttigen. Het restaurant heeft een interieur dat is ingericht met donkere kleuren en moderne stijlen. In de vensters zijn prachtige planten en bloemen gezet en op de tafels staan kaarsen die het restaurant een warme uitstraling geven. U zult altijd een gezellige sfeer voelen in het restaurant mede door het hardwerkende personeel. Zij zullen u altijd vriendelijk en vrolijk helpen met al uw vragen en wensen. Een ideaal restaurant om een ouderwetse avond uit te beleven met uw dinerbon! Wij heten alle gezelschappen welkom, wilt u dus graag eens met een groep langskomen dan is dat voor ons ook géén probleem!

In de keuken staat een uitstekend team aan koks die u een mix van smakelijke Italiaanse gerechten en Hollandse klassiekers aanbieden. Deze gerechten zijn terug te vinden op de menukaart en bestaan uit: warme- en koude voorgerechten, salades, soepen, vlees specialiteiten, vlees klassiekers, vis gerechten, pasta gerechten, vegetarische gerechten en nagerechten. U heeft dus veel keuze voor uw dinerbon! De vlees- en visgerechten worden samen geserveerd met lekkere soorten groentes en sauzen, maar ook met ingrediënten die bestaan uit onder andere pijnboompitten, kroepoek en kaas.

Wilt u zich graag eens een avond laten verassen en heerlijke gerechten eten? Dan bent u met uw dinerbon bij Restaurant-Bar-Eetcafe Kaandorp aan het juiste adres!