Restaurant Cafe Okay

Adres
Vijf werelddelen 71
3071 PS Rotterdam
Telefoon
010 - 2900878
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant Cafe Okay
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant Cafe Okay
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant Cafe Okay

Restaurant Café oKay is gevestigd in ‘de Kop van Zuid’. Dit gedeelte van Rotterdam is weliswaar niet zo bruisend als het centrum, maar daarom niet minder geschikt voor een heerlijk hapje en drankje. Met uw Dinerbon bent u hier van harte uitgenodigd voor een lekkere lunch of een uitgebreid diner.

De Kop van Zuid was van oudsher het centrum van handel en nijverheid. Het historische Entrepotgebouw, de Vijf Werelddelen, komt uit 1897 en doet nog herinneren aan deze roemruchte tijd. Toen werd er vanaf de Kop handel gedreven met overzeese gebieden en sloegen kooplieden hun exotische waren, koffie, thee suiker en specerijen, op in de mooie pakhuizen. Tijdens de herontwikkeling van het gebied is het historische karakter van het entrepotgebouw en de rest van de Kop van Zuid zoveel mogelijk behouden. U kunt bijvoorbeeld nog de authentieke gevels, gietijzeren kolommen en oude hijskranen bewonderen en het is ook heerlijk om een wandeling te aken over de oude kades. Op deze plek is Restaurant Café oKay gevestigd, waar u prachtig uitzicht heeft op een bijzonder stukje Rotterdam.

De kaart van oKay is internationaal en wisselt mee met de seizoenen. Er wordt door de chefs veel gebruik gemaakt van seizoen- en streekgebonden producten. Op de dinerkaart staan heerlijke voor, hoofd en nagerechten die zowel de vlees- en visliefhebber als de vegetariër zullen bekoren. U kunt een wisselend menu nemen of a la carte uw avond samenstellen. De sfeerbepalende bar in het café schenkt 10 bieren van de tap. Daarom is oKay met recht een speciaalbieren-café. Komt u dit alles zelf met uw Dinerbon ervaren? Tot dan!