Restaurant Chung

Adres
Noordmolenwerf 171
3011 DC Rotterdam
Telefoon
010 414 4099
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant Chung
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant Chung

Restaurant Chung is een restaurant met een verhaal. Het in Rotterdam gelegen restaurant is vernoemd naar de chef; Chef Chung. Chef Chung is geboren en getogen in Rotterdam en tegelijkertijd onmiskenbaar Aziatisch. Hij begon zijn carrière in de horeca als gastheer. Toen hij werd opgeleid tot sommelier kwam hij in aanraking met de westerse elementen uit de wijn. Tijdens zijn zoektocht naar de perfecte wijn en spijs combinaties ontdekte hij hoe hij zijn Aziatische afkomst kon verenigen met zijn brede kennis van Europese wijn en spijs. Hij creëerde heerlijke Aziatische gerechten met een Europese twist. Deze gerechten staan op het menu bij Restaurant Chung, waar u ook met uw Dinerbon terecht kan.

 

Het menu bij Restaurant Chung is zeer uiteenlopend. Zo kunt u zich laten verrassen door het Menu van de Chef. U bepaalt het aantal gangen en Chef Chung doet de rest. Daarnaast kunt u ook met uw gezelschap meerdere ‘Asian Bites’ delen, zoals in veel Aziatische landen het gebruik is. Zo kunt u van allerlei verschillende heerlijke gerechten proeven. U kunt ook opteren voor het royale lobster menu of het Peking Eend menu. De Peking eend van Chung is meerdere malen uitgeroepen tot de beste Peking eend van de ganse natie!

 

Het heerlijke eten bij Restaurant Chung in combinatie met de trendy ambiance, de goede locatie en de warme gastvrijheid maakt van een etentje bij Restaurant Chung een onvergetelijke ervaring. Dit restaurant is voor degene die zijn smaakpapillen durft uit te dagen en zich wil laten verrassen door onbekende smaken en ingrediënten. Wij hopen van harte dat u zo iemand bent en dat wij u hier binnenkort mogen verwelkomen. U bent met uw Dinerbon bij Restaurant Chung van harte welkom