Restaurant de Herberg

Adres
Overschiese Kleiweg 591
3045 LJ Rotterdam
Telefoon
010-4672199
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant de Herberg
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant de Herberg
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant de Herberg
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant de Herberg

De Herberg is het slechts bewaarde geheim van Nederland. Dit echte huiskamer restaurant is namelijk al jaren bekend bij verschillende families en zakenmensen. Deze komen dan ook met grote regelmaat terug naar dit restaurant in Rotterdam. De Herberg is misschien niet het beste restaurant om in te zien en gezien te worden maar het zeker wel het beste restaurant om eens een avondje echt te genieten van lekker eten en u eens echt welkom te voelen. Vanwege de kleine bezetting en het buitengewoon gastvrije personeel is een avondje aan tafel in De Herberg een echt genot. U bent van harte welkom om te komen genieten van dit buitengewoon gezellige restaurant. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau.

Door de informele sfeer van het restaurant ontstaat er een zeer aangename sfeer om te genieten van een heerlijke kaart. De kaart, die voornamelijk bestaat uit gerechten van de Franse keuken, verandert per seizoen. Op deze manier is het elke keer dat u terugkomt weer een aangename verrassing. Het eten wordt ook elke keer weer gemaakt met dagverse ingrediënten waardoor het eten van een kwaliteit is die maar door weinig andere restaurants geëvenaard kan worden. Dit is dan ook de voornaamste reden dat gasten terug blijven komen. U bent ook van harte welkom om een speciale aangelegenheid bij de Herberg.

Kom dus snel genieten van deze bijzondere ervaring en laat u verleiden tot een maaltijd van de hoogste kwaliteit. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau kunt u enorm genieten van een maaltijd bij De Herberg.