Restaurant Karakter

Adres
Van Vollenhovenstraat 15 unit 24
3016 BE Rotterdam
Telefoon
010 737 0039
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant Karakter
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant Karakter
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant Karakter
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant Karakter

Bent u op bezoek, of woont u in Rotterdam? Kom dan een keer langs bij Karakter! Gelegen in het Westelijk Handelsterrein. Doormiddel van het ombouwen en opknappen van een stel oude pakhuizen bevind Karakter zich in een unieke en historische toplocatie! Bij ons is het mogelijk om heerlijk romantisch, sfeervol en rustig te dineren. Bij binnenkomst zie je gelijk onze sfeervolle inrichting. Onze inrichting bestaat uit prachtige houten vloeren en een mooi met houten balken versierd plafond. Doormiddel van antiek licht afkomstig uit een oud Brussels bankpand is het bij ons heerlijk zitten. Met uw dinerbon is het mogelijk om van onze authentieke sfeer te proeven.

‘Culinair en bewustzijn’ zo gaan de eigenaren en tegelijk topchefs Nathan en Pety aan de slag. Het mooie aan Karakter is dat we inspelen op het actuele aanbod van producten in de regio. Heel belangrijk is dat er wordt gewerkt met seizoensgebonden, dagverse en voornamelijk biologische producten. Bij Karakter kunt u zich ook laten verrassen. Door regelmatig veranderende menukaart wordt u bij elk bezoek verrast. Deze regelmatige verandering is het gevolg van het gebruik van seizoensgebonden producten. Als u niet kan kiezen uit al het lekkers, is het mogelijk om te gaan voor ons verrassingsmenu. Neem uw dinerbon mee, en laat u verrassen! Ook met speciale dieetwensen bent u bij karakter meer dan welkom. De keuken is zeer bereid om voor u een speciale maaltijd klaar te maken en dat natuurlijk ook ‘culinair en bewustzijn’.

Ook hebben we bij Karakter voor de echte wijnliefhebbers een ruim assortiment aan High Wine. Veel verschillende wijnen die perfect passen bij onze menukaart.

Hopelijk tot snel! Neem gerust uw dinerbon mee.