Restaurant Napoli

Adres
Meent 81
3011 JG Rotterdam
Telefoon
010 - 4148467
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant Napoli
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant Napoli
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant Napoli
Dinerbon.com Rotterdam Restaurant Napoli

U vindt Ristorante Napoli in de bruisende straat de Meent in het centrum van Rotterdam. De huidige eigenaar Fabrizio Pigliapochi nam het restaurant een paar jaar geleden over van zijn vader, maar de reputatie van dit restaurant gaat veel verder terug. Elke Rotterdamse fijnproever weet dat hij bij Napoli moet zijn voor echt traditioneel Italiaans genieten in een eigentijds jasje. Ook het interieur voldoet aan deze beschrijving; warm en trendy, met zoveel mogelijk comfort voor de gast als mogelijk. Uw Dinerbon is hier goed besteed!  

De kaart bestaat uit een grote verscheidenheid koude en warme antipasti en vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast serveren wij overheerlijke Italiaanse desserts. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een overheerlijke Napolitaanse pizza met dunne, krokante bodem. Buiten de reguliere kaart hebben wij het ‘il menu speciale’ dat wekelijks wordt samengesteld door Fabrizio samen met onze chef-kok. Alle gerechten kunnen vergezeld worden van Italiaanse wijnen die wij bij de beste wijnhuizen in Italië halen.

De gerechten bij Napoli worden bereid van ingrediënten die ofwel rechtstreeks uit Italië worden geïmporteerd of die wij vers bestellen bij lokale Italiaanse leveranciers. Voor onze visproducten zijn wij afhankelijk van de verse vangst van lokale vissers en onze pasta’s worden vers huisbereid.

Bij Napoli in Rotterdam proeft u de Italiaanse keuken zoals u hem nooit proefde. U kunt bij ons terecht voor de lunch en diner in ons mooie restaurant of op ons terras. Wij kijken uit naar uw bezoek en herinneren u eraan dat uw Dinerbon bij Napoli ook welkom is!