Thuis bij Schell

Adres
Oude Binnenweg 148
3012JH Rotterdam
Telefoon
010 8411621
Dinerbon.com Rotterdam Thuis bij Schell
Dinerbon.com Rotterdam Thuis bij Schell

Wilt u er ‘s avonds ook eens even tussenuit met uw dinerbon? Gaat u dan eens naar restaurant Thuis bij Schell! Dit restaurant stelt hoge eisen aan haar familiaire normen en waarden. Door dit te doen heerst er altijd een uitstekende gezellige sfeer in het restaurant. Het personeel is altijd vrolijk en altijd vriendelijk en is ook zeker altijd bereid om u met van alles te helpen. Waar kunt u dit leuke restaurant vinden? Dat is aan de Oude Binnenweg in het geweldige Rotterdam! Bij aankomst zal u het mooie restaurant al opvallen en wanneer u naar binnenstapt zullen u ogen zich uitkijken van hoe mooi en verzorgd het restaurant er uitziet. Er is namelijk gewerkt met veel donkere kleuren wat een warme sfeer en chique uitstraling aan het restaurant geeft. Het is de perfecte plek om naast uw dinerbon ook uw ouders, vrienden, familie, kinderen of goede collega’s mee naar toe te nemen!

De koks staan in de keuken van Thuis bij Schell hard te werken om voor u en uw dinerbon heerlijke gerechten klaar te maken! Zo maken zij onder andere warm gemarineerd spek, salade geitenkaas, pika worst, dagvis, burger met frites, runder sucade, griesmeel, mini appeltaart en nog veel meer voor u klaar! Ook zijn er genoeg heerlijke dranken te drinken bij Thuis bij Schell, wel meer dan 175 dranken!

Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag, maar op dinsdag gesloten. Gaat u zeker eens naar restaurant Thuis bij Schell en verzilver uw dinerbon!