Wijnbar & Kitchen van Leeuwen

Adres
Spaansepoort 73
3011MN Rotterdam
Telefoon
010 213 1170
Dinerbon.com Rotterdam Wijnbar & Kitchen van Leeuwen
Dinerbon.com Rotterdam Wijnbar & Kitchen van Leeuwen

Welkom bij Winebar & Kitchen van Leeuwen, een bijzonder bar-restaurant in het historische haventje van Rotterdam waar u echt Rotterdams kunt borrelen of dineren. Het is echt een plek met karakter, en dat op een van de weinige plaatsen van Rotterdam die nog stamt van voor de oorlog. U bent heir het gehele jaar van harte welkom om met uw dinerbon te komen genieten van veel sfeer en lekkere hapjes.

Met uw dinerbon kunt u bij Van Leeuwen verschillende mediterrane happen bestellen en daarmee uw diner of borrel samenstellen. Enkele voorbeelden: u kunt kiezen voor gamba’s piri piri met brood, een bruschetta met op de Big Green Egg gerookte paling, een Flammkuchen met spinazie en zongedroogde tomaatjes, nacho’s oversmolten met kaas en tomatensalsa, guacamole en crème fraîche een plateau Van Leewen met een selectie van koude en warme hapjes en nog veel meer. In de middag kunt u genieten van heerlijke belegde broodjes met onder andere geconfijte eend of serranoham en kaas. De optiesmet uw dinercheque zijn hier dus ruim. Uiteraard kunt u bij Van Leeuwen ook terecht voor een geslaagde borrel met een paar van deze lekkere hapjes erbij.

Neem in de zomer lekker plaats op het uitgebreide terras, waar u met uw dinerbon in het zonnetje kunt genieten van het prachtige uitzicht over de Oude Haven, het oude stadhuis aan de overkant en de vele mooie boten die liggen afgemeerd. Vergeet niet om uw dinerbon mee te nemen bij uw bezoek want daar kunt u aan het eind van een geslaagde avond de rekening mee betalen!