Wing Wah

Adres
Atjehstraat 90A
3072 ZJ Rotterdam
Telefoon
010 48 59 078
Dinerbon.com Rotterdam Wing Wah
Dinerbon.com Rotterdam Wing Wah
Dinerbon.com Rotterdam Wing Wah
Dinerbon.com Rotterdam Wing Wah

Het Rotterdamse schiereiland Katendrecht is van oudsher de plek waar Chinese migranten die naar Rotterdam kwamen zich vestigden. Als de Dinerbon 60 jaar eerder had bestaan had u indertijd uit een breed scala aan Chinese restaurants kunnen kiezen. Tegenwoordig bevindt alleen specialiteitenrestaurant Wing Wah zich nog op Katendrecht, wat meteen een hoop zegt over het unieke karakter van het restaurant. Bij Wing Wah bieden wij een authentieke Kantonese ervaring. Hoe hebben we dat gedaan? Het eten is natuurlijk van groot belang, maar de aankleding en de beleving net zo. Door een combinatie van smakelijk eten, vriendelijk en hulpvaardig personeel en een klassiek rood interieur benaderen wij het echte Kantonese gevoel. We hebben al zo’n 60 jaar ervaring met het bereiden van Chinese specialiteiten. Onze vaste klanten blijven terugkomen  voor onze heerlijk bereidde Dim-Sum gerechten. Uiteraard gaan wij in onze keuken op traditionele wijze te werk.

Naast Dim-Sum gerechtjes kunt u bij ons genieten van de heerlijkste à la carte specialiteiten. Bij ons kunt u als geen ander de Kantonese keuken verkennen. Veel bekende klassiekers zijn te vinden op de kaart, maar we hebben ook een aantal verrassende schotels. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze kikkerbilschotels? Zeker een verrassende en spannende culinaire avond dus met uw Dinerbon. Laat u bij ons lekker op Kantonese wijze in de watten leggen!

Neem uw Dinerbon mee en kom gezellig langs in Katendrecht. Wij kijken uit naar uw bezoek en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons mooie restaurant. Tot ziens bij Wing Wah!