Party Centre de Oude Tol

Adres
Hoofdstraat 147
2171BA Sassenheim
Telefoon
0252 21 68 50
Dinerbon.com Sassenheim Party Centre de Oude Tol
Dinerbon.com Sassenheim Party Centre de Oude Tol
Dinerbon.com Sassenheim Party Centre de Oude Tol
Dinerbon.com Sassenheim Party Centre de Oude Tol

In het Zuid-Hollandse plaatsje Sassenheim ligt Partycentrum ‘De Oude Tol’. De Oude Tol is een centrum waar u terecht kunt voor bowlen, discobowlen, feesten en partijen. Het centrum zelf is zeer groot, met heel veel bowlingbanen en meerdere locaties waar u uit eten kunt gaan. En uiteraard kunt u bij al deze eetgelegenheden betalen met uw dinerbon!

Naast alle bowlingbanen en feestzalen, zijn er ook nog eens vijf restaurants in dit complex aanwezig. Als u wilt borrelen in combinatie met een hapje, dan kan u uw dinerbon spenderen in het Grand-Café. Houdt u van grillen? Dan bent u bij ‘De Oude Tol’ helemaal aan het juiste adres. Zo kunt u in het I-Shi-Yaki restaurant alle soorten van Oosterse vlees en vis zelf grillen op de grilplaat die in de tafel zit gemonteerd. Het Grill-Restaurant werkt op een soortgelijke wijze, maar dan met vlees wat niet specifiek Oosters is, zoals varkenshaas of kipfilet. Uiteraard kunnen er ook meerdere soorten vis gegrilld worden. En mocht u geen zin hebben om een avondje te grillen, dan kunt u altijd nog naar een van de andere twee restaurants: ‘De Brasserie’ en ‘`t Keldertje’. In deze twee restaurants kunt u zich laten verassen door een heerlijk à la carte menu. Voor de kinderen zijn er speciale menu’s te bestellen met bijvoorbeeld friet. De keuze is reuze, en dit alles kan uiteraard betaald worden met uw dinerbon.

Gaat u een avondje bowlen? Of geeft u een feestje? En wilt u vooraf dan wel achteraf dineren in een van de locaties? Dan is dit de plek waar u uw dinerbon kunt verzilveren!