Thuys Eten & Drinken

Adres
Zandkade 14A
4209 BC Schelluinen
Telefoon
0183 623073
Dinerbon.com Schelluinen Thuys Eten & Drinken
Dinerbon.com Schelluinen Thuys Eten & Drinken
Dinerbon.com Schelluinen Thuys Eten & Drinken
Dinerbon.com Schelluinen Thuys Eten & Drinken
Dinerbon.com Schelluinen Thuys Eten & Drinken

Thuys eten en drinken

‘Thuys heeft alles in huis’ is de slagzin van deze horecagelegenheid in Schelluinen. Het ligt strategisch aan het begin van de Zandkade, de toegangsweg tot het dorp. Omdat de prijzen best meevallen, is Thuys Eten en Drinken een prima locatie om met familie of vrienden je restaurant cadeau te verzilveren. Er is niet alleen een restaurant met een ruime eetzaal en bar, maar ook een gescheiden cafetaria die voorzien is van een comfortabel terras. Je mag overal voor alle maaltijden en dranken met je restaurantbon afrekenen.

Probeer in het restaurant van Thuys een varkenshaas, kipfilet of steak van de grill geserveerd met chimichurri, friet, brander mayonaise en passend garnituur. Per maaltijd gaat er maar € 17, 75 van het saldo op je restaurantbon af. Iets meer saldo heb je nodig voor een compleet pan gerecht, zoals Noodles op Oosterse Wijze, Bretonse Vis Stoofpot, Ossenhaas en Varkenshaas. Als je juist minder wilt besteden, vind je diverse burger, döner en schnitzel maaltijden op de kaart. Het restaurant serveert ook voorgerechten (carpaccio, gerookte zalm, reuzengarnalen), soepen (tomatensoep, Oosterse kippensoep, romige champignonsoep) en salades. Voor de kleintjes is er een Kids Box Special met frikandel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets. De ruime keuze aan desserts zal hun hartjes sneller laten kloppen.

In de cafetaria van Thuys is er een zeer veelzijdig aanbod aan snelle maaltijden en snacks. Zo biedt je restaurant cadeau keuze uit 15 verschillende burgers, waaronder de Giant Chicago, Chicken Twin en Viva Las Vegaburger. Er staan ook 17 belegde broodjes op de kaart, verscheidene opties met patat (stoofvlees, joppiesaus, curry e.a.) en meer dan 50 verschillende snacks. Naast bekende snacks als frikandellen, kroketten en loempia’s, serveert Thuys ook Asian Fried Chicken Chunks, Vegetarische Kipcorn, Curryworst, Goulash Kroketten en Belgische Sitosticks. Bij een snelle maaltijd hoort natuurlijk een milkshake of een ijsje. De cafetaria biedt uiteenlopende smaken en variaties; van een simpel kinderijsje van € 1 tot een exclusieve Razzle met oreo, m&ms, stroopwafel of kitkat. Thuys heeft alles in huis.