Beachclub Indigo

Adres
Zwarte Pad 65
2586JL Scheveningen
Telefoon
06 41773199
Dinerbon.com Scheveningen Beachclub Indigo
Dinerbon.com Scheveningen Beachclub Indigo
Dinerbon.com Scheveningen Beachclub Indigo
Dinerbon.com Scheveningen Beachclub Indigo

Haal alles uit uw zomerse dag aan het strand en kom langs bij Beachclub Indigo in Scheveningen! Deze hippe strandtent is te vinden in het hart van het Zwarte Pad. Ver weg van de drukke strandboulevard en daarom zeer geliefd onder de Haagse strandbezoekers. Ook u bent hier van harte welkom voor een hapje en drankje met uw Dinerbon! Beachclub Indigo onderscheidt zich met hun doordachte en unieke inrichting. Zo vindt u er een kleurrijk terras, een houten buitenbar, vuurtonnen en sfeervolle lampionnetjes. Dit is de ultieme plek om even helemaal weg te dromen…

Ga lekker zitten op het terras met uitzicht op het strand of gezellig binnen bij de open haard en kussens. Beachclub Indigo is gedurende het hele jaar geopend! Ze accepteren ook altijd graag u Dinerbon. De chefs combineren er op creatieve wijze invloeden van allemaal verschillende landen en eetculturen. Op het strand kan het soms lastig zijn om gezond te eten. Bij Beachclub Indigo staat vers en gezond eten juist op nummer één. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon een frisse salade met gegrilde wasabikip, boekweitnoedels, groene asperges, mango, cashewnoten en yakitorisaus. Ook hebben ze maar liefst zes verschillende burgers op de kaart staan waaronder de ‘Indigo Burger’ met guacamole, bacon, blauwe kaas en gekarameliseerde ui.

Dit zal heerlijk smaken in combinatie met een koud glaasje witte wijn of speciaalbiertje! Overigens is het ook leuk om uw Dinerbon te besteden aan een gezellig borrel bij Beachclub Indigo. Als borrelhapje kunt u onder andere manchegokaas & rozemarijnworst, vegetarische loempia’s en nachos met cheddarkaas bestellen.