Blue Lagoon

Adres
Strand Noord 25 - 27
2586JK Scheveningen
Telefoon
070 - 350 12 25
Dinerbon.com Scheveningen Blue Lagoon
Dinerbon.com Scheveningen Blue Lagoon
Dinerbon.com Scheveningen Blue Lagoon
Dinerbon.com Scheveningen Blue Lagoon
Dinerbon.com Scheveningen Blue Lagoon

Aan de kust van Scheveningen zijn veel leuke strandpaviljoens te vinden. U kunt u Dinerbon besteden bij het allerhipste en allerleukste strandpaviljoen van heel Nederland: Blue Lagoon! Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van een hapje en drankje op één van de comfortabele loungebanken op het terras. Uiteraard heeft u daarbij een schitterend uitzicht over de zee en het strand. Blue Lagoon is zowel geschikt voor een diner met z’n tweetjes als een groepsdiner. Reserveer nu en neem uw Dinerbon mee!

Geniet bij Blue Lagoon van de toplocatie aan het strand, de sfeervolle ambiance en de met zorg bereide gerechten. Een goede tip is om op zondag te komen ontbijten. Dan kunt u onbeperkt genieten van luxe broodjes, diverse soorten beleg, fruit, yoghurt en superfoods. Dit is een leuke manier om uw Dinerbon te besteden. In de middag kunt u heerlijke lunchgerechten bestellen, zoals een wrap met zalm, een broodje met geitenkaas en honing of een XXXL burger. Op een zomerse dag zullen één van de maaltijdsalades heerlijk smaken. Ook in de avond kunt u bij Blue Lagoon terecht. Dan kunt u met uw Dinerbon komen dineren. Op de kaart staan diverse houtovenpizza’s, pasta’s, grillspecialiteiten en natuurlijk verse vis. Wat dacht u van een Scheveningse zeebaars met tomaten-vinaigrettesaus?

Blue Lagoon is ook een zeer geschikte borrellocatie. Naast frisse speciaalbiertjes en mooie wijnen hebben ze namelijk ook een uitgebreide cocktailkaart. Dit is perfect voor tijdens een zwoele zomeravond… U kunt in ruil voor uw Dinerbon een Tequila Sunrise, Caipirinha of een Strawberry Mojito bestellen. Proost!