De Eetkamer Scheveningen

Adres
Marcelisstraat 255 A
2586RV Scheveningen
Telefoon
070 322 6233
Dinerbon.com Scheveningen De Eetkamer Scheveningen
Dinerbon.com Scheveningen De Eetkamer Scheveningen

Op zoek naar een leuk restaurant in Scheveningen? Bij Restaurant de Eetkamer van Scheveningen kunt u nu terecht met uw dinerbon. Omdat volgens de eigenaars een eetkamer een plek is waar men in gezelschap van vrienden, familie of collega’s moet kunnen genieten van lekker eten en drinken in een ongedwongen sfeer. De bedoeling is dat u zich hier echt thuis voelt en de inrichting is daarom simpel, zonder teveel poeha. De vriendelijke bediening maakt het huiselijke gevoel compleet. Voor een avond zorgeloos dineren met uw dinerbon is de Eetkamer van Scheveningen dan ook de ideale locatie. 

Op de kaart staan natuurlijk visgerechten, maar ook voor de vleesliefhebber en vegetariër zijn er lekkere gerechten te bestellen. Kies als voorgerecht de langzaam gegaarde ibericofilet of de gebakken zeebaars. Als hoofdgerecht kunt u genieten van runderentrecote, parelhoen of verschillende soorten vis en vegetarische bieten risotto koekjes. Toe zijn er lekkere zoetigheden of juist een hartige kaasplank te bestellen. Elke dag is er bovendien een specialiteit van het land en een specialiteit van het water, vraag de bediening zeker naar de specialiteit van die dag! Hoewel wij altijd proberen om unieke nieuwe gerechten te serveren, blijft het het belangrijkst dat het eten gewoon heel erg lekker is. Lekker eten en goede sfeer maken immers de avond.

Woon u in Scheveningen of bent u er juist voor een dag op bezoek? In beide gevallen is Restaurant de Eetkamer van Scheveningen echt een plek waar u geweest moet zijn met uw dinerbon!