De Waterreus

Adres
Strandweg 3A
2586 JK Scheveningen
Telefoon
070-3586909
Dinerbon.com Scheveningen De Waterreus
Dinerbon.com Scheveningen De Waterreus
Dinerbon.com Scheveningen De Waterreus
Dinerbon.com Scheveningen De Waterreus

Strandrestaurant De Waterreus is de ideale plek om een heerlijk hapje te eten met een prachtig uitzicht over de zee en het strand van Scheveningen. Ze zijn het hele jaar door geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Kom gerust eens langs en vergeet dan niet om ook uw Dinerbon mee te nemen. Dit is een goede gelegenheid om de cadeaukaart te verzilveren, want De Waterreus is in 2016 uitgeroepen tot het Beste Strandpaviljoen van Nederland!

Bij De Waterreus kunt u terecht voor een heerlijke lunch. Ze serveren diverse belegde broodjes met bijvoorbeeld warme beenham, gerookte zalm of boerenkaas met komkommer-peterseliecrème. Wilt u liever warm lunchen? Ruil dan uw Dinerbon in voor de hamburger, kipsaté of huisgemaakte kibbeling. De Waterreus dankt zijn naam aan de eeuwenoude legende die enorme hoeveelheden vis dreef in de netten van zijn geliefde. U zult er dan ook niet van opkijken dat u bij dit restaurant terecht kunt voor heerlijke verse vis in ruil voor uw Dinerbon. Op de avondkaart vindt u onder andere kreeft, scholfilet, slibtong én de Scheveningse vangst van de dag. Deze wordt dagelijks vers aangeleverd vanuit de haven! Een verfrissend glas witte wijn en het geluid van de zee op de achtergrond maakt het af.

Sluit uw feestelijke diner af met één van de heerlijke desserts die De Waterreus op de kaart heeft staan. Ruil bijvoorbeeld uw Dinerbon om voor de luchtige frambozenmousse met limoensorbet-ijs of het chocolatetaartje met een mousse van witte chocola. Bij De Waterreus is het altijd feest!