Duo eten en drinken

Adres
Keizerstraat 122
2584BL Scheveningen
Telefoon
070 8874844
Dinerbon.com Scheveningen Duo eten en drinken
Dinerbon.com Scheveningen Duo eten en drinken

Zin in een fijne lunch, een leuke vrijdagmiddagborrel of een geslaagd diner in een écht Schevenings decor? Bezoek met uw Dinerbon ons sfeervolle restaurant aan de Keizerstraat 122. Of u nu alleen een kopje koffie komt drinken, met een collega komt lunchen of met de hele familie komt dineren. Bij DUO Eten & Drinken is het altijd gezellig. DUO Eten & Drinken opende op 2 februari 2016 zijn deuren in Scheveningen. Het restaurant biedt fijne gerechten tegen een zachte prijs in een echte Scheveningse ambiance. Hiervan kunt u genieten tussen de vele prachtige foto’s van Scheveningen die de wanden en het plafond sieren. In het leuk ingerichte hoekje met meerpalen waant u zich zelfs even in de haven! Kom dat beleven met uw Dinerbon!

Op onze menukaart vindt u een ruime keuze aan vis- en vleesgerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van sliptong gebakken in roomboter, op de plaat gebakken zalmfilet of heerlijk verse kibbeling? Ook geniet u onder meer van onze tournedos met peper- champignon of stroganoffsaus, kipsaté met pindasaus, kipcordonbleu gevuld met ham en kaas en niet te vergeten de surf&turf. Naast de reguliere kaart hebben wij steeds wisselende gerechten op onze wand staan. Ook onze lunchkaart is zeer divers met onder andere belegde broodjes, tosti’s, salades en heerlijke uitsmijters. In onze keuken maken wij het liefst gebruik van duurzame en glutenvrije producten. Nieuw bij ons zijn de heerlijke verse fruit smoothies in de smaken banaan, aardbei, mango en kiwi. Geniet hiervan met uw Dinerbon!

Uw kroost kan zich tijdens het diner heerlijk vermaken in de speelhoek en op woensdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur zijn onze pannenkoeken slechts €2,50!

Wij nodigen u van harte uit voor een heerlijk hapje en drankje bij DUO Eten & Drinken, ook met uw Dinerbon!