El Nino

Adres
Strandweg 31
2586 JL Scheveningen
Telefoon
070 322 9107
Dinerbon.com Scheveningen El Nino
Dinerbon.com Scheveningen El Nino
Dinerbon.com Scheveningen El Nino
Dinerbon.com Scheveningen El Nino
Dinerbon.com Scheveningen El Nino

El Niño is een sfeervol strandpaviljoen in Scheveningen aan zee en voor veel mensen dé hotspot op een zwoele zomeravond. Zowel op het terras als op de veranda waant u zich steevast in de zuidelijke sferen. U bent van harte welkom om met uw Dinerbon te komen genieten van een hapje en drankje in Spaans-Mediterrane stijl. Men is vooral zeer te spreken over de traditionele tapas! Vanaf maart is El Niño dagelijks geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Kom gauw eens langs met uw Dinerbon.

Ga lekker zitten op de loungebanken van El Niño met uitzicht over het strand en begin de avond goed met één van de exotische drankjes van de cocktailkaart. Zo hebben ze Caipirinha, Frozen Piña Colada, Long Island Ice Tea en nog veel meer. Bestel daar ook wat lekkere tapas bij met uw Dinerbon. Wat dacht u van gegrilde varkensribbetjes, rundergehaktballetjes in tomatensaus, mosselen en spinazie-kaas kroketjes? Ze hebben het allemaal bij El Niño en meer! Niets benadrukt de zomerse sfeer meer dan een barbecue op het strand. Bij El Niño kunt u ruil voor uw Dinerbon eindeloos genieten van lamsworstjes, hamburgers, zalm, kipsaté, salades, broodjes en friet. Dit is een leuke manier om de dag door te brengen met vrienden of collega’s.

Bent u een liefhebber van de Indonesische keuken? Ook dan kunt u bij El Niño terecht. De kok bereidt iedere donderdagavond een authentiek Indonesisch buffet, waar gasten voor een vaste prijs onbeperkt van mogen opscheppen. Dat wordt smullen!