Restaurant Columbus

Adres
Strandweg 47
2586 JL Scheveningen
Telefoon
070-3522526
Dinerbon.com Scheveningen Restaurant Columbus
Dinerbon.com Scheveningen Restaurant Columbus

In het mooie Scheveningen staat aan de Strandweg restaurant Columbus. U kunt hier terecht om uw dinercheque te verzilveren. Restaurant Columbus is de ideale plek om heen te gaan met een gezinsuitje of na een romantische wandeling op het strand. Terwijl u heerlijk geniet van het eten kijkt u uit over de woeste en prachtige zee. Dit geeft een ontspannend gevoel tijdens het eten. Het restaurant is geschikt voor zowel jong als oud. Neem dus mee wie u wilt om samen met uw dinercheque en uw gezelschap een perfect bezoek te hebben!

In de keuken werken de koks hard om een lekker ontbijt, lunch of diner te bereiden. Zo kunt u verschillende dingen bestellen: Ontbijt & gebak, eieren & pannenkoeken, lunch broodjes, lunch specials, fingerfood gerechten, voor-, hoofd- en nagerechten, en nog véél meer. Voor uw dinercheque krijgt u veel keuzes van goede kwaliteit. Voor de kleintjes is er ook een kindermenu aanwezig. Zo is er voor iedereen zeker iets lekkers te eten. Een aantal voorbeelden van heerlijke gerechten zijn: een carpaccio van ossenhaas met groene pesto en Parmezaanse kaas, 5 grote ongepelde gamba’s in knoflookolie gebakken en geserveerd met citroen en aïoli, gegrilde lamskoteletten met huisgemaakte thijm-balsamicosaus, en een salade met tonijn in olijfolie, kappertjes en rode ui.

Columbus is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur, en op zondag van 9:00 uur tot 22:00 uur. Ga voor heerlijk eten met uw dinercheque naar restaurant Columbus!