Curry Corner

Adres
Lange Kerkstraat 27a
3111NN Schiedam
Telefoon
010 761 7342
Dinerbon.com Schiedam Curry Corner
Dinerbon.com Schiedam Curry Corner
Dinerbon.com Schiedam Curry Corner
Dinerbon.com Schiedam Curry Corner

In Schiedam staat het lekkere Indiase café India Curry & Grill. U bent hier aan het juiste adres om met uw dinerbon heerlijke Indiase gerechten te eten! In ons café hebben wij een fijne sfeer gecreëerd door de donkere kleuren die wij gebruikt hebben in combinatie met de rest van de inrichting. In deze sfeer kunt heerlijk intiem en rustig genieten van uw maaltijd. Verder is er ook een prachtige rode bar aanwezig waar u gezellig een drankje aan kunt komen drinken. Ons café is zeer geschikt voor verschillende gelegenheden. Zo kunt u gerust langskomen om met uw familie te eten of voor een bedrijfsetentje. Ons personeel is vriendelijk en gastvrij, zij zullen u ook met al uw vragen en wensen verder helpen.

De koks uit onze keuken maken heerlijke gevarieerde Indiase specialiteiten. Zij zullen ervoor zorgen dat u alleen de beste gerechten geserveerd krijgt voor uw dinerbon! De koks bereiden met passie de voorgerechten, lamb curries, kip curries, tandoori-/ grill gerechten, biryani gerechten, visgerechten, bijgerechten, rijst, Indiaas brood en nagerechten. Er zal voor iedereen wel iets lekkers tussen zitten, u kunt dus gerust iedereen meenemen! Verder zorgen onze koks ervoor dat zij de gerechten alleen op een eerlijke manier bereiden, zodat zij alleen maar de meest verrukkelijke gerechten aan u kunnen aanbieden.

Wij hopen u binnenkort graag te zien met uw dinerbon! U kunt bij ons langskomen van maandag tot en met zondag van 16:00 uur tot 22:00 uur. Tot dan!