La Follonera

Adres
Hoogstraat 198
3111 HP Schiedam
Telefoon
010 7861444
Dinerbon.com Schiedam La Follonera
Dinerbon.com Schiedam La Follonera
Dinerbon.com Schiedam La Follonera

Midden in het gezellige centrum van Schiedam is wijn- en tapasbar La Follonera te vinden. Dit is ook één van de vele leuke eetgelegenheden waar u met uw Dinerbon terecht kunt. Het gezellige terras is dé plek om vrienden of familie te ontmoeten voor een hapje en een drankje. La Follonera staat bekend om haar heerlijke sangria en cocktails! Hier beleeft u gegarandeerd een fantastische avond in Spaanse stijl. Op de tapaskaart vindt u meer dan veertig verschillende tapas! Bestel meerdere hapjes om gezellig samen te delen. Bij La Follonera is uw Dinerbon goed besteed.

Bij La Follonera serveren de traditionele Spaanse tapas met een moderne twist. Hier geniet u echt weer eens van een avond uitgebreid tafelen met heerlijk eten en mooie wijnen. Op de tapaskaart vindt u lekkernijen zoals een mix van verschillende Spaanse worstjes, lamskoteletjes, minikroketjes gevuld met gamba en nog veel meer. Dit kunt u allemaal met uw Dinerbon bestellen! Overigens kunt u ook bij La Follonera terecht voor vegetarische tapas. Wat dacht u van champignons in knoflook of gegrilde paprika’s uit de oven gevuld met pittige fetakaas. Dit is slechts een greep uit het ruime assortiment aan tapas dat La Follonera te bieden heeft.

Als iets het Spaanse gevoel teweeg brengt, is het wel Flamengo muziek. Als u bij wijn- en tapasbar La Follonera komt eten kunt u deze prachtige gitaarmuziek zelf ervaren en tegelijkertijd genieten van de tapas in ruil voor uw Dinerbon. Zo maakt u echt kennis met de Spaanse cultuur!