Tabor

Adres
Overschiedwarsstraat 27
3112 HC Schiedam
Telefoon
010-4733226
Dinerbon.com Schiedam Tabor
Dinerbon.com Schiedam Tabor
Dinerbon.com Schiedam Tabor

De Kapsalon heeft sinds 2006 de wereld van döner schotels veroverd. Het is niet langer weg te denken uit de Benelux. Ondanks de populariteit wordt de Kapsalon vaak sub par bereid. U hoeft geen genoegen te nemen met een Kapsalon die onder het gemiddelde zit. Al helemaal niet als u in de omgeving van Schiedam woont. Hier vindt u namelijk Tabor waar ze bekend staan vanwege de hoge kwaliteit van hun Kapsalon. Misschien zelfs de beste Kapsalon van Zuid-Holland. Kom nu langs en probeer hem. U kunt zelfs betalen met een Diner Cadeau dinercheque.

Het klaarmaken van een kapsalon lijkt zo simpel. Een schep friet op de bodem, dan een laag vlees, plak kaas en het geheel in de oven. Afmaken met een laag sla. Simpel. Maar dat valt vies tegen. Als het niet wordt klaargemaakt op de correcte manier krijgt u een sompige bak aardappel puree met döner en slappe sla. Bij Tabor hebben ze ontdekt hoe ze de knapperigheid van het geheel in stand kunnen houden. Dit is natuurlijk een geheim maar er mag wel een hint gegeven worden. De beste Kapsalon wordt alleen gemaakt met de beste kwaliteit vlees.

De techniek die ze bij Tabor hebben ontwikkeld voor het maken van de beste kapsalon passen ze ook toe op de andere schotels. Het is dan ook geen wonder dat ze een lange lijst van vaste gasten hebben bij Tabor.

Word nu snel onderdeel van die lange lijst van vaste gasten. Vergeet vooral niet te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.