Vlaams Eethuisje

Adres
Hoogstraat 131
3111HE Schiedam
Telefoon
010 3141336
Dinerbon.com Schiedam Vlaams Eethuisje
Dinerbon.com Schiedam Vlaams Eethuisje

Heeft u dinerbon gekregen? Kom dan gauw naar t’ Vlaamse Eethuisje, waar u in een ongedwongen en gezellige sfeer kunt komen genieten van de heerlijkste Belgische gerechten. Wij zijn gelegen in het mooi Schiedam aan de Hoogstraat 131. Ons personeel staat altijd voor u klaar, waar wij met een cijfer van een gemiddelde van een 8.3 mee worden beloond. Wilt u een bijzondere avond? Kom dan een keer naar één van onze themadiners. Bij deze diners kunt u verkleed komen, dit geeft een erg gezellig sfeer en dit allemaal met de dinerbon!

Op onze menukaart staan talloze heerlijke gerechten! Één daarvan is de Gentse waterzooi een echte specialiteit. Dit gerecht wordt als een soort soep geserveerd. In dit gerecht zit vis of kip met groente, room en aardappelen. Dit heerlijke gerecht kunt u gewoon betalen met u dinerbon. Maar u kunt natuurlijk ook van andere gerechten komen genieten, zoals stoofvlees of een lekkere entrecote. Op onze menukaart staan nog meer Belgische specialiteiten die u doet verassen! We hebben voor ieder wat wils. Heeft u een allergie of een dieetwens? Laat ons dit dan weten en dan zoeken we samen naar een alternatief!

Heeft u zin in de Gentse waterzooi of wilt u een ander lekker Belgische specialiteit proberen? Pak dan u dinerbon en maak een reservering. Reserveren kan via iens.nl of telefonisch door te bellen naar 010 314 1336. Wij zijn elke woensdag tot en met zondag van 16.00 tot 23.00 uur geopend. Tot ziens bij t’ Vlaams Eethuisje!