MuzZe

Adres
Westhavenkade 53A
3131 AG Vlaardingen
Telefoon
06 24882838
Dinerbon.com Vlaardingen MuzZe
Dinerbon.com Vlaardingen MuzZe
Dinerbon.com Vlaardingen MuzZe

Vlaardingen ligt onder de rook van Rotterdam. Rotterdam is vanouds en nog steeds een echte havenstad. Dit is ook in Vlaardingen nog steeds terug te zien. Aan de Westhavenkade in Vlaardingen is het dan ook gezellig zitten bij Restaurant MuzZe. Het is een gezellig stukje haven in Vlaardingen met oude monumentale panden en diverse soorten boten en schepen in de haven. Wanneer je met je Dinerbon in MuzZe plaatsneemt, heb je een prachtig uitkijk op de haven van Vlaardingen. Bij MuzZe kun je met je Dinercheque terecht voor zowel een ontbijt, lunch en diner.

De menukaart van MuzZe

De menukaart van MuzZe is een behoorlijk boekwerkje. Dit komt dan ook omdat de kaart zowel ontbijt, lunch, menu als de drankenkaart bevat. Heb je zin in een oosters ontbijt? Kies dan voor Kahvalti Tabaģi, een gerecht met ei, olijven, salami, feta, kaas, honing en filodeeg. In de weekenden is er iedere ochtend een onbeperkt open buffetontbijt voor een vast bedrag per persoon. Het is natuurlijk ook mogelijk om je Dinerbon voor een lekkere lunch te gebruiken MuzZe heeft hiervoor diverse soorten lunchgerechten op de kaart staan. Uiteraard diverse belegde broodjes met zowel koud of warm beleg. Maar je mag ook een keuze maken uit diverse burgers. Zo is er de chickenburger, de zalmburger of de groenteburger. Heb je zin in een oosters getinte lunch? Bestel dan de kipsaté. De voorgerechten voor het diner zijn netjes ingedeeld in warme voorgerechten en koude voorgerechten. Om het overzicht niet te verliezen, zijn ook de hoofdgerechten ingedeeld in diverse categorieën, zoals pangerechten, pasta's, grillgerechten, steaks, visgerechten, ovengerechten en vegetarische gerechten. Zo kun je toch nog gemakkelijk een keuze maken.

Bijzondere gerechten en menu's

Is a la carte gerechten van de menukaart kiezen toch iets teveel van het goede? Besteed je Dinercheque dan aan een kant en klaar keuzemenu. Dit menu is verkrijgbaar van maandag t/m donderdag en is te verkrijgen voor een vast bedrag per persoon. Je krijgt dan een soep, vier verschillende soorten tapasgerechten, één van de hoofdgerechten van de kaart en een lekker dessert. Wil je een bijzonder gerecht proberen? Kies dan gerechten van ‘Chef's World’. Dit zijn bijzondere en grote speciale gerechten voor nog meer culinair genot.