Villa La Ruche

Adres
Prinses Mariannelaan 71
2275BB Voorburg
Telefoon
070-3860110
Dinerbon.com Voorburg Villa La Ruche
Dinerbon.com Voorburg Villa La Ruche

Kom snel eens met uw dinerbon langs bij restaurant Villa la Ruche in een van de meest gezellige en mooie stadjes van Zuid-Holland. Bent u op bezoek in Voorburg dan kunt u Villa la Ruchge zeker niet aan u voorbij laten gaan. Neem bij ons plaats en geniet van een heerlijke culinaire ervaring. Restaurant Villa la Ruche heeft in al zijn gerechten smaak als basis genomen. De herkenbare smaken worden op originele wijze gepresenteerd met daarbij mooi smakende wijnen die het geheel compleet maken. Sinds 1 oktober 2009 is Marko Karelse de trotse eigenaar van dit restaurant. Hij en zijn team willen u keer op keer een onvergetelijke ervaringen laten beleven.

Bij binnenkomst merkt u gelijk de fijne, stijlvolle en intieme setting die het restaurant zo kenmerkt. Wij bieden u de mogelijkheid om te genieten van de meest heerlijke gerechten in een vrije, relaxte en ongedwongen sfeer. Kies een van onze voortreffelijke maaltijden van onze a la carte kaart of ga voor de 3, 4 of 5 gangen verrassingsmenu’s met diverse specialiteiten. Voor de echte fijnproever bieden wij ook een 6 gangen prestigemenu. Alle menu’s kunnen vergezeld worden van een bijpassend wijnarrangement. Liever geen alcohol? Dan hebben wij het BOB-arrangement. Bij elke verandering van het seizoen proberen wij voor een nieuwe frisse uitstraling van onze gerechten te zorgen. Zo wordt u keer op keer verrast.

Luncht u liever buiten? Dan is dat ook prima mogelijk bij restaurant Villa la Ruche. lunches. Wanneer het weer het toelaat kunt ook plaatsnemen op ons terras en genieten van een van onze heerlijke gerechten in de frisse buitenlucht. Komt u snel langs met uw dinerbon?