Restaurant De Knip

Adres
Kniplaan 22
2251 AK Voorschoten
Telefoon
071 - 561 2573
Dinerbon.com Voorschoten Restaurant De Knip
Dinerbon.com Voorschoten Restaurant De Knip
Dinerbon.com Voorschoten Restaurant De Knip
Dinerbon.com Voorschoten Restaurant De Knip

Restaurant De Knip is te vinden in Voorschoten, centraal gelegen tussen Den Haag en Leiden. U kunt hier van dinsdag tot en met zondag genieten van een bijzonder diner. Uw Dinerbon wordt hier ook geaccepteerd! Het restaurant ligt in de rustieke Knippolder aan de rand van Voorschoten en heeft een schitterend uitzicht over het water. Bij Restaurant De Knip komt u echt weer helemaal tot rust. Reserveer nu en neem uw Dinerbon mee!

Het enthousiaste team van Restaurant De Knip doet er alles aan om een kwalitatief topproduct neer te zetten, bereid met verse en lokale producten. Ze werken uitsluitend met vlees dat geproduceerd is volgens biologische tradities. De gerechten zijn daarom zijn samengesteld vanuit een gezond evenwicht tussen mens, natuur en dier. De heerlijke smaken van biologisch vlees kunt u nu zelf ervaren tijdens een diner met uw Dinerbon. Het driegangenmenu van Restaurant De Knip is al vier jaar op rij onderscheiden met de Bib Gourmand. Dat wil zeggen dat hun driegangenmenu niet alleen van kwalitatief hoge orde is, maar ook nog eens heel erg betaalbaar. Dit menu bestaat bijvoorbeeld uit gerookte zalmfilet met limoen, tzatziki, cakeje van tomaten en paprika en sinaasappelvinaigrette als voorgerecht. Als hoofdgerecht kunt u onder andere gestoofde rundersukade, risotto met Parmezaan, peultjes en knolselderij, gebakken paddenstoelen en rode wijnsaus bestellen. Geniet van een luxe diner met uw Dinerbon!

Uiteraard is een feestelijk diner pas echt compleet met een mooi glas wijn. Bij Restaurant De Knip serveren ze diverse soorten op wijn en glas. Kies zelf uw favoriete wijn uit of laat u adviseren door de gastheer.