Restaurant Floris V

Adres
Voorstraat 12
2251 BN Voorschoten
Telefoon
071 - 5618470
Dinerbon.com Voorschoten Restaurant Floris V
Dinerbon.com Voorschoten Restaurant Floris V
Dinerbon.com Voorschoten Restaurant Floris V
Dinerbon.com Voorschoten Restaurant Floris V

Restaurant Floris V is gevestigd in het centrum van ‘’De Parel aan de Vliet’’, oftewel Voorschoten. Dit modern chic ingerichte restaurant bevindt zich in een het prachtige Ambachts- en Baljuw huis. Dit monumentale pand heeft onder andere dienst gedaan als raad- en rechthuis. Tegenwoordig is Restaurant Floris V hier te vinden, waar het vriendelijke personeel voor u klaar staat om een geweldige avond te verzorgen. Ze accepteren nu ook uw Dinerbon.

Bent u op zoek naar een bijzonder restaurant waar u echt eens uitgebreid kunt dineren? Dan bent u bij Floris V op de juiste plek. Ze bieden namelijk verschillende soorten menu’s aan, waaronder een amusediner. Dan kunt u allerlei kleine hapjes bestellen en veel verschillende smaken ervaren. Met uw Dinerbon kunt u ook één van de all-in-menu’s bestellen, waarbij u kunt kiezen uit drie, vier, vijf of zes gangen. U krijgt dan een uniek verassingsmenu en water, brood en koffie met friandaises zijn ook inbegrepen. Het team van Floris V stelt ook graag een bijpassend wijnarrangement voor u samen om uw diner te begeleiden. Het enige wat u hoeft te doen, is genieten van uw feestelijke avond uit met uw Dinerbon.

Wilt u liever overdag langskomen bij Restaurant Floris V? Dan kunt u vanaf 8 personen reserveren voor een luxe high tea. In ruil voor uw Dinerbon krijgt u dan allerlei zoetigheden, huisgemaakte hapjes en sandwiches. En thee natuurlijk! Dit is de ideale gelegenheid voor een feestelijke middag met vrienden of familie.