Restaurant Sophie

Adres
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar
Telefoon
070 5151500
Dinerbon.com Wassenaar Restaurant Sophie
Dinerbon.com Wassenaar Restaurant Sophie
Dinerbon.com Wassenaar Restaurant Sophie
Dinerbon.com Wassenaar Restaurant Sophie
Dinerbon.com Wassenaar Restaurant Sophie

In stijl dineren bij Restaurant Sophie - Landgoed de Wittenburg

Restaurant Sophie - Landgoed de Wittenburg vormt onderdeel van Kasteel de Wittenburg. Deze luxe locatie in Wassenaar leent zich perfect voor een avond in stijl dineren met de dinercheque. Naast etentjes kun je bij het kasteel ook terecht voor bruiloften, evenementen en vergaderarrangementen. Tijdens het eten met de dinercheque heb je een geweldig uitzicht over het majestueuze landgoed. Kom je liever langs voor een goed verzorgde en luxe lunch? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem bij Restaurant Sophie - Landgoed de Wittenburg.

Een Franse keuken met Aziatische twist

De keuken van Restaurant Sophie - Landgoed de Wittenburg kan het beste omschreven worden als Frans met Aziatische twist. Het restaurant is vernoemd naar Sophie Adrienne, barones Sloet van Oldruitenborgh. Deze vrouw trouwde met Jonkheer Speelman, een afstammeling van Cornelis Speelman. Deze gouverneur-generaal liet in 1899 kasteel de Wittenburg bouwen. Een erg rijke historie dus, en dat is ook precies wat je terugziet in het kasteel. Alle authentiek details zijn bewaard gebleven. Met wie kom jij graag een keer langs bij Restaurant Sophie - Landgoed de Wittenburg?

Kom van woensdag tot en met zondag langs bij Restaurant Sophie - Landgoed de Wittenburg

De keuken van Restaurant Sophie - Landgoed de Wittenburg is van woensdag tot en met zondag. De lunch wordt tussen 12:00 uur en 17:00 uur geserveerd en voor het diner ben je met de dinerbon van harte welkom tussen 17:00 uur en 22:00 uur. Restaurant Sophie - Landgoed de Wittenburg is gevestigd aan Landgoed de Wittenburg 1 en voor het maken van een reservering met je dinerbon kun je het beste even telefonisch contact opnemen met het gastvrije personeel. Geef direct een eventuele dieetwens of allergie door, zodat de keukenbrigade ook rekening kan houden met jouw wensen.