De Binnentuin

Adres
Dorpsstraat 97P
2712AE Zoetermeer
Telefoon
079 360 20 16
Dinerbon.com Zoetermeer De Binnentuin
Dinerbon.com Zoetermeer De Binnentuin
Dinerbon.com Zoetermeer De Binnentuin
Dinerbon.com Zoetermeer De Binnentuin

In Zoetermeer kunt u ook terecht met uw Dinercheque. Onder andere bij het bijzondere Family-style Pannenkoekenhuis De Binnentuin. Op vertoon van uw Dinercheque wordt u ontvangen door het personeel en direct in de watten gelegd. U kunt bij De Binnentuin kiezen uit een uitgebreid assortiment pannenkoeken. Dit gaat van een simpele Naturel tot de uitheemse combinatie van spek, ham, kaas en ananas. 

Met een Dinerbon kunt u altijd terecht. Niet alleen voor pannenkoeken. De Binnentuin heeft voor u een geweldig menu. U kunt een stukje vlees bestellen dat zo mals is dat u het gras uit de weide nog kunt ruiken. Als u rond de lunch trek begint te krijgen, wees niet bang, bij De Binnentuin hebben ze lekkere broodjes en om het af te maken een bijzonder gebakje.

Maar wat De Binnentuin onderscheidt van alle andere pannenkoekenrestaurants in Nederland zijn de arrangementen die zij verzorgen. Zoekt u een locatie om de verjaardag van uw kinderen te vieren, kijk dan niet verder dan De Binnentuin. Het zijn feestjes die uw kinderen niet snel vergeten dankzij het zingen, knutselen en natuurlijk de pannenkoeken. Heeft u meer behoefte aan een chique onderonsje kunt u bij de Binnentuin terecht voor een etagére gebakjes en onbeperkt thee met een High Tea arrangement waar de koningin jaloers op is. 

Gebruik dus snel uw Dinercheque bij De Binnentuin in Zoetermeer en laat u verwennen.