The Old Pal

Adres
Oostwaarts 4
2711 BB Zoetermeer
Telefoon
079 3425855
Dinerbon.com Zoetermeer The Old Pal
Dinerbon.com Zoetermeer The Old Pal
Dinerbon.com Zoetermeer The Old Pal

The Old Pal is een echt bierrestaurant waar u nu ook terecht kunt met uw dinerbon! Dit bijzondere restaurant is gelegen aan de Oostwaarts in Zoetermeer. Bij binnenkomst zult u meteen een speciale sfeer voelen. Het restaurant heeft namelijk een knusse en gezellige inrichting. Vee oude stijlen komen naar voren door de combinatie van hout en steen. Er zijn verschillende plekken waar u kunt zitten. Ook zijn er speciale plekken aan de bar, want u kunt namelijk niet alleen heerlijk eten met uw dinerbon, maar ook zeker genieten van heerlijke dranken! Met zowel vrienden als familie kunt u optimaal genieten in dit geweldige restaurant. De bediening zal zijn uiterste best doen, zodat u een geweldig bezoek heeft en alleen maar kunt genieten van het eten, drinken en elkaar!

De koks van The Old Pal maken de hele dag door verrukkelijke gerechten voor zowel de lunch als het diner. U kunt er vanuit gaan dat u goede kwaliteit gerechten krijgt voor uw dinerbon! Een aantal gerechten van de lunchkaar van The Old Pal zijn: soepen, uitsmijters, omeletten, Italiaanse bol of Rustico bruin, wraps, diverse lunchgerechten, warme lunchgerechten, croques en sandwiches, maar dat is nog zeker niet alles! Ook voor het diner heeft u heel veel keuze aan verschillende soorten gerechten. Er zal daarom voor iedereen zeker iets lekkers tussen zitten. Er is namelijk soep, voorgerechten, saté gerechten, vegetarische gerechten, vlees gerechten, maar ook vis gerechten.

Bent u wel benieuwd naar dit bijzondere restaurant? Twijfel dan niet en komt langs met uw dinerbon wanneer u wilt, want The Old Pal is 7 dagen per week geopend!