Bistro s Lands Bakkie

Adres
Ring 13-1
3214 AT Zuidland
Telefoon
0181 459573
Dinerbon.com Zuidland Bistro s Lands Bakkie
Dinerbon.com Zuidland Bistro s Lands Bakkie
Dinerbon.com Zuidland Bistro s Lands Bakkie

In 2013 opende Bistro & Lunchroom ’s Lands Bakkie haar deuren aan de Breedstraat in Zuidland. Bij ons kunt u met uw Dinerbon genieten van een heerlijke lunch of een smakelijk diner, of gewoon een lekker tussendoortje. ’s Lands Bakkie is centraal gelegen in het prachtige natuurgebied ‘De Bernisse’, in een schitterende, bosrijke omgeving. Met uw Dinerbon kunt u dus een actieve dag in de groene buitenlucht dus perfect bij ’s Lands Bakkie onderbreken met een fijne lunch, of afsluiten met een heerlijk diner. Wij proberen een vooruitstrevend horecabedrijf te zijn en dat doen we onder meer met attent en hulpvaardig personeel, verse ingrediënten en een uitgebreide en gevarieerde menukaart. Onze Bistro & Lunchroom is over de jaren heen flink veranderd, en wij durven dan ook te beweren dat wij in ons restaurant een gezellig en ongedwongen sfeer hebben gecreëerd. Kom met uw Dinerbon genieten van een heerlijk en snel tussendoortje, een vers belegd broodje of een heerlijke dinerschotel. Wij proberen ons als horecabedrijf ook steeds verder te ontwikkelen, zodat wij u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn!

Bij ’s Lands Bakkie werken veel jongeren met een verstandelijke beperking. Samen met hun begeleiders zorgen zij ervoor dat u kunt genieten van allerlei lekkere hapjes, drankjes en gerechtjes. U krijgt van hen een pen en een bestellijst, waarop u aan kunt geven waar u zin in hebt. In de keuken gaan wij dan hard aan de slag om iets lekkers voor u op tafel te zetten.

Kom gezellig een hapje en een drankje doen met uw Dinerbon bij ’s Lands Bakkie. Wij hopen dat u snel een keer bij ons op bezoek komt!