Florizz

Adres
Veerplein 1-7
3331 LD Zwijndrecht
Telefoon
078-6200255
Dinerbon.com Zwijndrecht Florizz
Dinerbon.com Zwijndrecht Florizz
Dinerbon.com Zwijndrecht Florizz
Dinerbon.com Zwijndrecht Florizz

Op het Veerplein in Zwijndrecht kunt u met uw Dinerbon eten bij Restaurant Florizz. U kunt hier zelfs  heel makkelijk komen met de veerpond vanaf Dordrecht. Het restaurant is vernoemd naar Ridder Floris uit de bekende Nederlandse televisieserie. U zult de ridderlijke sfeer dan ook meteen herkennen als u de zaak binnenloopt. De houtkleuren, de authentieke lampen en de afbeelding van schilderij de Nachtwacht zorgen voor een ouderwets sfeertje. Kinderen krijgen zelfs een ridderschatkistje bij hun maaltijd!

Bij Restaurant Florizz wordt u altijd gastvrij begroet en koninklijk behandeld. Ook als u een Dinerbon bij hen wilt inwisselen. Op dinsdag tot en met zondag kunt u vanaf 16:00 bij het restaurant terecht voor een bijzondere maaltijd. Ze hebben zowel een wisselend driegangenmenu als een a la carte menu. Bij Restaurant Floris hebben de koks zich gespecialiseerd in het ambachtelijk bereiden van goede stukken vlees. Zo kunt u onder andere tournedos, spare ribs en lamskoteletten bestellen. Ook de visliefhebber en de vegetariër zijn trouwens van harte welkom! Zeker met uw Dinerbon. De samenstelling van de visgerechten hangt net af van wat er die dag gevangen is. Voor de kinderen zijn er typische kindergerechten beschikbaar, zoals een kroket met friet en appelmoes.

De maaltijd is pas echt compleet met een lekker drankje of één van de speciale desserts die de chef voor u in petto heeft. Of combineer deze twee en bestel een scroppino. Reserveer nu een tafel en neem uw Dinerbon mee!