Ni Hao Panorama

Adres
Stationsweg 11
9471 GJ Zuidlaren
Telefoon
050 - 4090439
Dinerbon.com Zuidlaren Ni Hao Panorama
Dinerbon.com Zuidlaren Ni Hao Panorama
Dinerbon.com Zuidlaren Ni Hao Panorama

Met uw Dinerbon genieten van Chinese specialiteiten? Dat kan als geen ander bij Ni Hao Panorama, gelegen in Zuidlaren. In het gezellige Drenthe kunt u met uw Dinerbon aanschuiven in ons mooie restaurant, waar wij onze passie voor de Aziatische keuken etaleren met onze prachtige gerechten. Met uw Dinerbon kunt u bij Ni Hao even op reis naar  China. Het typische, moderne en gezellige ingerichte restaurant draagt natuurlijk bij aan het sfeerbeeld, net als de gerechten zelf. Naast ons sfeervolle restaurant hebben wij ook een fraai en ruim opgezet terras. Bij mooi weer kunt u hier heerlijk ontspannen plaatsnemen. Dat geeft toch een extra dimensie aan het dineren! Waar u ook plaats neemt, u kunt sowieso genieten van onze op traditionele wijze klaargemaakte gerechten. Zoals een goed Chinees specialiteitenrestaurant betaamd is onze menukaart divers en uitgebreid. Uiteraard staan alle ‘klassieke’ Chinese gerechten op de kaart, maar we weten zeker dat u met uw Dinerbon ook verrast zal worden bij Ni Hao!

Wij bieden een aantal zorgvuldig samengestelde menu’s aan, zodat u in meerdere gangen kunt proeven van onze keuken. Ook kunt u lekker à la carte dineren. Geniet van een bekend, maar perfect uitgevoerd, bami-, nasi- of mifanggerecht. Als u wat avontuurlijker bent ingesteld kunt u bijvoorbeeld een gerecht kiezen van ons zeebanket. Waar u ook zin in heeft, wij hebben iets heerlijks voor u in huis bij Ni Hao.

Neem uw Dinerbon mee naar Zuidlaren en laat u een avondje op Aziatische wijze in de watten leggen. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons op bezoek komt!