zakelijk

Een geschikt geschenk vinden voor personeel of relaties is niet gemakkelijk. Verschillende mensen met verschillende wensen kunnen ervoor zorgen dat het uitzoeken van het juiste cadeau een langere zoektocht wordt dan gewenst. Een cadeaubon is dan een goede oplossing. In het assortiment kan de cadeaubon gekozen worden die goed bij de ontvanger past. Zo is er keuze uit de Diner Cadeau, Boeken Cadeau, Fashion Giftcard, Sauna & Wellness Cadeaukaart en nog veel meer soorten cadeaubonnen. Zo is er voor ieder wat wils. De ontvanger kan dan zelf kiezen aan wat, waar of wanneer de cadeaubon wordt besteed. Zo geeft u altijd het juiste cadeau!
De cadeaubon bestellen 

Altijd de leukste
cadeaubonnen in huis!

naar giftbox

Personaliseren

Een mooi geschenk is een persoonlijk geschenk. Informeer daarom naar de mogelijkheden om uw cadeaukaart extra luister bij te zetten met onze personaliseer-optie. Uw bedrijfslogo op de giftcard geeft uw cadeau extra cachet.

vraag offerte aan

Kerstkeuzekaart

Kiezen is niet gemakkelijk. Laat uw relatie daarom zélf een keuze maken uit ons volledige aanbod. Ook bieden wij u maatwerk: met ons Giftbox systeem kunt u zelf een kaart naar keuze opwaarderen!

naar keuzekaarten