Dinerbon in een leuk thema? Bekijk hier ons complete aanbod!

Diner Cadeau

van 5,- tot 150,-

Uit eten bon

van 5,- tot 150,-

Romantisch dineren dinerbon

van 5,- tot 150,-

Heerlijke high tea dinerbon

van 5,- tot 150,-

Een diner naar keuze

van 5,- tot 150,-

Lekker borrelen in de buurt dinerbon

van 5,- tot 150,-

Heerlijk dineren in de buurt dinerbon

van 5,- tot 150,-

Uitgebreid dineren dinerbon

van 5,- tot 150,-

een culinair avondje uit dinerbon

van 5,- tot 150,-

Dineren bij sterrenzaken dinerbon

van 5,- tot 150,-

Dinerbonnen kopen?

Als u iemand wilt verrassen met een lekker diner, is de dinerbon het cadeau dat u zoekt! Met deze cadeaubon kunt u namelijk uit eten bij de lekkerste restaurants van Nederland. Er zijn heel veel verschillende restaurants aangesloten bij de dinerbon, dus er zit altijd wel een leuke locatie in de buurt. Kijk gerust even op de restaurantpagina om te zien welke restaurants onze dinerbonnen accepteren. De ontvanger kan onder andere terecht bij diverse internationale restaurants, buurtcafés, lunchrooms en zelfs een aantal luxe sterrenrestaurants. Dat wordt genieten van een avond vol heerlijk eten, mooie wijnen en een goed gezelschap. Met onze dinerbonnen is het allemaal binnen handbereik! Bovendien kunt u de dinerbonnen heel eenvoudig online bestellen en bepaalt u zelf een waarde tussen €5 en €150 dat op de kaart komt te staan. Als u op een werkdag voor 17:00 besteld, sturen wij de door uw gekozen dinerbonnen dezelfde dag nog op. Wilt u uw cadeau nog net iets persoonlijker maken? Ga dan voor één van de leuke thematische dinerbonnen. Bestel nu binnen een paar muisklikken.

Dinerbonnen met een speciaal thema

Diner Cadeau is de beste diner cadeaubon van Nederland. Deze is te besteden bij ontzettend veel restaurants, waardoor iedereen een leuke plek kan vinden om uit eten te gaan. Naast de standaard dinerbon hebben wij een aantal leuke thema dinerbonnen in ons aanbod. Deze werken precies hetzelfde als een standaard dinerbon, maar zijn voorzien van een leuk thema. Ze zijn speciaal ontworpen, om een persoonlijk tintje te geven aan uw cadeau. Zoekt u bijvoorbeeld een dinerbon voor een echte fijnproever? Geef dan de 'Een culinair avondje uit' of de 'Uitgebreid dineren' cadeaubon, die speciaal ontworpen zijn voor deze situatie. Wilt u een diner cadeau geven aan uw geliefde of een pas getrouwd stel? Dan is de 'Romantisch dineren' of de 'Gezellig samen uit eten' bon zeker iets voor u. Bekijk hier al onze thema dinerbonnen en bestel direct.

Zakelijke bestellingen

Zoekt u nog een geschikt geschenk voor uw werknemers of zakenrelaties? Geef een feestelijk avondje uit eten cadeau met de dinerbon!

Diner Cadeau personalisatie

Zakelijk bestellen

Dinerbon personaliseren?

Om de diner cadeaukaart een persoonlijk tintje te geven kunt u er onder andere een leuke tekst, bedrijfslogo of cadeauverpakking bij bestellen.

Personalisatie Diner Cadeau Histor

Offerte aanvragen