Hieronder vindt u de leukste Dinerbonnen en Belevenis thema's:

Diner Cadeau

van 5,- tot 150,-

Heerlijk dineren in de buurt Cadeaubon

van 5,- tot 150,-

Gezellig samen uit eten Cadeaubon

van 5,- tot 150,-

Romantisch dineren Dinerbon

van 5,- tot 150,-

Uitgebreid dineren Cadeaubon

van 5,- tot 150,-

goede doelen diner cadeaubon

van 5,- tot 150,-

een culinair avondje uit

van 5,- tot 150,-

Een diner naar keuze

van 5,- tot 150,-

Dinerbonnen cadeau geven?

Als u iemand wilt verassen met een lekker diner, is de Dinerbon het cadeau dat u zoekt! Met dit geschenk kun je namelijk terecht bij de lekkerste restaurants van Nederland. Er zijn meer dan 2000 restaurants aangesloten bij de Dinerbon, dus er zit altijd wel een leuke locatie in de buurt. Kijk gerust even bij de restaurantpagina om te kijken welke restaurants onze dinerbonnen accepteren. De ontvanger kan onder andere terecht bij diverse internationale restaurants, gemoedelijke buurtcafés en zelfs een aantal luxe sterrenrestaurants. Genieten van een avond vol heerlijk eten, mooie wijnen en een goed gezelschap. Met onze dinerbonnen is het allemaal binnen handbereik! Bovendien kunt u onze dinerbonnen heel eenvoudig online bestellen en bepaalt u zelf een waarde tussen €5 en €150 dat op de kaart komt te staan. Als u op een werkdag voor 17:00 besteld, sturen wij de door u gekozen Dinerbon(nen) dezelfde dag nog op. Zo heeft u het cadeau altijd snel in huis! 

De leukste thema dinerbonnen

De Dinerbon is de nr 1 restaurant cadeaubon van Nederland! Deze feestelijke cadeaubon is te besteden ontzettend veel restaurants, waardoor iedereen er wel mee uit de voeten kan. Naast de standaard Dinerbon hebben wij een aantal leuke thema dinerbonnen in ons aanbod. Deze werken precies hetzelfde als een standaard dinerbon, maar zijn voorzien van een leuk thema. Deze zijn speciaal voor als u een persoonlijk tintje wilt geven aan uw cadeau. Zoekt u bijvoorbeeld een dinerbon voor een echte fijnproever? Geef dan de 'Een culinair avondje uit' of de 'Uitgebreid dineren' cadeaubon, die speciaal ontworpen zijn voor deze situatie. Wilt u een diner cadeau geven aan uw geliefde of een pas getrouwd stel? Dan is de 'Romantisch dineren' of de 'Gezellig samen uit eten' cadeaubon zeker iets voor u. Een hele speciale dinerbon is de Goede Doelen Dinerbon; hiervan gaat 15% van de kaartwaarde naar een goed doel. Bekijk hier al onze thema dinerbonnen!

Zakelijke bestellingen

Zoekt u nog een geschikt geschenk voor uw werknemers of zakenrelaties? Geef een feestelijk avondje uit cadeau met de Dinerbon!

uwlogo

Zakelijk bestellen

Dinerbon personaliseren?

Om de cadeaukaart een persoonlijk tintje te geven kunt u er onder andere een leuke tekst, bedrijfslogo of cadeauverpakking bij bestellen.

histor

Offerte aanvragen