Diner Cadeau
Diner Cadeau

Betaal veilig via: idealmastercardvisabetalen

Diner cadeau is te besteden bij vele toprestaurants

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Diner Cadeau

Zoekt u nog een origineel geschenk? Met de dinerbon van Diner Cadeau geeft u een culinair en gezellig avondje uit eten cadeau bij één van de vele aangesloten toprestaurants.

Diner Cadeau is geldig tot 2 jaar na aankoop.

Diner Cadeau geven?

Kent u iemand die wel een avondje volledige ontspanning heeft verdiend? Geef hem of haar dan een dinerbon van Diner Cadeau. Dit is één van de meest gewilde cadeaukaarten van het moment en u snapt vast wel waarom. Buiten de deur eten is toch het allerfijnste dat er is! De ontvanger heeft de keus uit een ruim aanbod aan restaurants door heel het land. Dit varieert van chique sterrenrestaurants tot het vertrouwde eetcafé om de hoek. Ook de Mediterrane, Aziatische, Zuid-Amerikaanse en andere internationale keukens zijn goed vertegenwoordigd. Check nu meteen het aanbod door een plaatsnaam in te vullen op de restaurantpagina. Diner Cadeau is landelijk te besteden, zowel in de grote steden als verre uithoeken van Nederland. Zo kan iedereen wel een restaurant vinden waar hij of zij graag wilt eten. Dankzij uw cadeau kan de ontvanger genieten van heerlijke culinaire gerechten, mooie wijnen en een gezellig samenzijn. Met Diner Cadeau bezorgt u iemand een onvergetelijke avond! Het is dus het ideale cadeau voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt.

Diner Cadeau bestellen?

Wilt u ook iemand verassen met een Diner Cadeau? Via deze website kunt u de dinerbon eenvoudig en veilig bestellen. U mag daarbij natuurlijk helemaal zelf weten welk saldo tussen €5 en €150 op de kaart komt te staan. Het is dus een geschikt cadeau voor ieder budget. Er wordt u ook de mogelijkheid geboden om een persoonlijke boodschap, leuke afbeelding, flesje wijn of feestelijke cadeauverpakking toe te voegen aan uw bestelling. Dit maakt het nóg leuker om de dinerbon te geven! Wilt u liever een Diner Cadeau met een thema geven? Ga dan bijvoorbeeld voor Heerlijk dineren in de buurt of Gezellig samen uit eten. Deze themakaarten werken hetzelfde, maar maken het cadeau nog net even iets persoonlijker. De gelukkige ontvanger krijgt een mooi plastic betaalpasje die hij of zij mag verzilveren bij een restaurant naar keuze. Ontzettend veel restaurants accepteren de dinerbon en dit worden er elke dag meer. Als het bedrag niet in één keer wordt opgemaakt, kan de cadeaukaart gewoon mee naar het volgende etentje. Zo kan de ontvanger ultiem genieten van heerlijk eten, bijpassende dranken en een hoop gezelligheid. Verwen nu iemand met een dinerbon van Diner Cadeau! Als u op een werkdag voor 17:00 besteld, versturen wij de cadeaubon nog dezelfde dag.