Bestel nu een Diner Cadeau!
Diner Cadeau

Bij elke kaart een gratis*extra dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Minimum afname 10 kaarten

Betaal veilig via: idealmastercardvisabetalen

Te besteden bij vele toprestaurants in Nederland!

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Diner Cadeau

Zoekt u nog een origineel geschenk? Met de Dinerbon geeft u een culinair en gezellig avondje uit cadeau bij één van de vele aangesloten toprestaurants.

douglasbolcommedia marktdinercadeaugiftcardbioscoopfonqkccboekenhunkemollersauna wellness

Laat uw personeel zelf een van onderstaande cadeaukaarten kiezen met het nr. 1 Kerst Keuze Cadeau van Nederland!

Romantisch dineren Dinerbon
Uitgebreid dineren Cadeaubon
Gezellig samen uit eten Cadeaubon
Heerlijk dineren in de buurt Cadeaubon
goede doelen diner cadeaubon
een culinair avondje uit
Een diner naar keuze
alsjeblieft

Kerst Keuze Cadeaukaart

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeaubon idee voor kerst? Schenk dan een Kerst Keuze Cadeau, waarmee de ontvanger zelf een thema cadeaubon kan uitzoeken uit het ruime assortiment van Kerst Keuze Cadeau. De cadeaubon is zeer geschikt als zakelijk geschenk, bijvoorbeeld in een kerstpakket voor uw werknemers.

Naar keuzekaarten

allcards

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Minimum afname 10 kaarten

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaukaart

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

Flesje wijn geven

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Geef nu een Dinerbon!

Kent u iemand die wel een avondje volledige ontspanning heeft verdiend? Geef hem of haar dan een Dinerbon. Dit is één van de meest gewilde cadeaukaarten van het moment en u snapt vast wel waarom. Buiten de deur eten is toch het allerfijnste dat er is! De ontvanger heeft de keus uit een ruim aanbod aan restaurants door heel het land. Dit varieert van chique sterrenrestaurants tot het vertrouwde eetcafé om de hoek. Ook de Mediterrane, Aziatische en Zuid-Amerikaanse keukens zijn goed vertegenwoordigd. Check nu meteen het aanbod door een plaatsnaam in te vullen op de restaurantpagina. Dankzij uw cadeau kan de ontvanger genieten van heerlijke culinaire gerechten, mooie wijnen en een gezellig samenzijn. Met de Dinerbon bezorgt u iemand een onvergetelijke avond!

Eenvoudig te bestellen

Via deze website kunt u de Dinerbon eenvoudig en veilig bestellen. U mag daarbij natuurlijk helemaal zelf weten welk saldo tussen €5 en €150 op de kaart komt te staan. Er wordt u ook de mogelijkheid geboden om een persoonlijke boodschap, leuke afbeelding, flesje wijn of feestelijke cadeauverpakking toe te voegen aan uw bestelling. Dit maakt het nóg leuker om de Dinerbon te geven! De gelukkige ontvanger krijgt een mooi plastic betaalpasje die hij of zij mag verzilveren bij een restaurant naar keuze. Ontzettend veel restaurants accepteren de Dinerbon en dit worden er elke dag meer. Als het bedrag niet in één keer wordt opgemaakt, kan de cadeaukaart gewoon mee naar het volgende etentje. Verras iemand met een Dinerbon!