Goede doelen dinerbon

Betaal veilig via: idealmastercardvisabetalen

Inleveren bij vele toprestaurants in Nederland

Voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,- 

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Goede Doelen Dinerbon

Dankzij de Goede Doelen Dinerbon kunt u iemand een etentje schenken en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld. 15% van de kaartwaarde wordt namelijk gedoneerd aan Cliniclowns, KWF Kankerbestrijding, Natuurmonumenten, War Child, UNICEF, KNGF Geleidehonden en het ReumaNederland.

Goede Doelen Dinerbon

Een culinair avondje uit is natuurlijk een perfect cadeau voor iedereen die van lekker eten houdt. Maar stel nou dat u niet alleen één iemand blij kunt maken, maar tegelijkertijd zeven verschillende goede doelen kunt steunen? Dit wordt nu mogelijk gemaakt met de Goede Doelen Dinerbon! Deze cadeaukaart is in te leveren bij ontzettend veel leuke restaurants door heel Nederland. Het aanbod varieert van klassieke eetcafés tot hippe koffiezaakjes, luxe sterrenrestaurants en vele internationale eetgelegenheden. Kijk gerust even wat mogelijk is door een plaatsnaam in te vullen op de restaurantenpagina. Iedereen die van lekker eten en drinken houdt, zal blij worden van de Goede Doelen Dinerbon! Bovendien gaat 15% van het bedrag op de cadeaukaart naar zeven verschillende goede doelen. De deelnemende goede doelen zijn Cliniclowns, KWF Kankerbestrijding, Natuurmonumenten, War Child, UNICEF, KNGF Geleidehonden en ReumaNederland.

Een cadeau en een goede daad in één

Met de Goede Doelen Dinerbon geeft u het perfecte cadeau én een steuntje in de rug van zeven verschillende goede doelen. U kunt de cadeaukaart eenvoudig en veilig online bestellen en betalen met Ideal of creditcard. Bedrijven kunnen ook op factuur bestellen. Kies zelf een waarde tussen €5 en €150 dat op de Goede Doelen Dinerbon komt te staan. Van dit saldo wordt dus 15% gedoneerd aan de deelnemende goede doelen. U kunt de cadeaukaart ook nog feestelijk laten verpakken en/of er een persoonlijke boodschap of afbeelding op laten drukken. Zo wordt de Dinerbon niet alleen een heel veelzijdig, maar ook een heel persoonlijk cadeau! De ontvanger kan vervolgens lekker uit eten gaan bij een restaurant naar keuze. De dinerbon werkt als een soort pinpas en kan in één keer of in delen besteed worden. Dit geeft de ontvanger dus ontzettend veel vrijheid. Wilt u ook iemand uit eten laten gaan én een goed doel steunen? Bestel dan nu de Goede Doelen Dinerbon. Uiteraard kunt u ook voor de standaard Diner Cadeau kiezen of een thematische dinerbon zoals Gezellig samen uit eten.