Heerlijk dineren in de buurt dinerbon
Heerlijk dineren in de buurt dinerbon

Betaal veilig via: idealmastercardvisabetalen

Landelijk te besteden bij de lekkerste restaurants

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Heerlijk dineren in de buurt

De ‘Heerlijk dineren in de buurt’ dinerbon is landelijk te besteden bij allerlei restaurants, verspreid door heel Nederland. Er zit dus altijd wel een leuke locatie in de buurt om uit eten te gaan.  Dit is dus de ideale cadeaubon voor iedereen die van lekker eten, drinken en gezelligheid houdt.

Heerlijk dineren in de buurt

De ‘Heerlijk dineren in de buurt’ is een thematische dinerbon, die ingeleverd kan worden bij veel restaurants door heel Nederland. Dit is het ideale cadeau voor iedereen die dol is op uit eten gaan, heerlijke gerechten en mooie wijnen. Door een plaatsnaam in te vullen op de restaurantpagina, ziet de ontvanger meteen welke eetgelegenheden zich in de buurt bevinden. Deze zijn verspreid over het hele land, dus er zijn altijd wel altijd een aantal leuke restaurants op steenworp afstand! Ontzettend veel restaurants doen mee, van een Italiaans pizzarestaurant tot een all you can eat buffetrestaurant. Van een chique Franse bistro tot een eetcafé met sappige burgers en verfrissende biertjes. Met de ‘Heerlijk dineren in de buurt’ dinerbon kan de ontvanger een avondje uit precies naar wens invullen. Zo kunt u dus nooit meer de fout in gaan met uw cadeau! Deze dinerbon werkt precies hetzelfde als de standaard dinerbon, maar heeft een speciaal thema die uw cadeau nog net even iets persoonlijker maakt. Andere leuke themakaarten zijn Gezellig samen uit eten en Uitgebreid dineren.

Dinerbon bestellen

Met de ‘Heerlijk dineren in de buurt’ dinerbon geeft u een extra speciaal tintje aan uw cadeau, maar heeft de ontvanger alsnog alle vrijheid om zelf een mooie bestemming uit te kiezen om uit eten te gaan. Met deze cadeaubon kan hij of zij namelijk bij alle restaurants terecht die zijn aangesloten bij dinerbon. De mogelijkheden zijn dus eindeloos! U bepaalt zelf welk bedrag tussen de €5 en €150 op de kaart komt te staan. U kunt ook een persoonlijke tekst of flesje wijn aan uw bestelling toevoegen. Zo kunt u bijvoorbeeld een leuke suggestie doen voor een restaurant in de buurt! Zodra u de dinerbon heeft afgerekend met Ideal of creditcard, verzenden wij die zo snel mogelijk naar het door u opgegeven adres. Wilt u er voor zorgen dat de ontvanger de volgende dag al uit eten kan? Laat het cadeau dan direct bij hem of haar thuis bezorgen. De ontvanger krijgt een plastic betaalpasje, verpakt in een luxe ‘Heerlijk dineren in de buurt’ cadeaubox. Door middel van de magneetstrip kan er eenvoudig betaald worden bij een restaurant naar keuze. Het is zelfs mogelijk om de Dinerbon in te leveren bij verschillende restaurants, mocht er na het eerste etentje saldo op de kaart blijven staan.