Dinnerbon

Wilt u iemand verassen met een lekker diner? Dan zit u goed met een dinnerbon van Diner Cadeau. Dan mag de ontvanger namelijk helemaal zelf weten waar, wanneer en met wie hij of zij uit eten gaat. Beter kan bijna niet! De dinnerbon is een makkelijke oplossing voor een leuk cadeau en bovendien heel fijn om te krijgen. De dinnerbon kan ingeleverd worden bij duizenden restaurants, verspreid over heel Nederland. Van Groningen tot Limburg, van de Amsterdamse binnenstad tot de Twentse bossen. De kans is dus groot dat er een leuke gelegenheid in uw woonplaats of op uw vakantieadres mee doet. De dinnerbon is een soort pinpas met een magneetstrip, waarmee betaald kan worden aan de kassa van de deelnemende restaurants. Blijft er na het diner nog waarde op de bon staan? Dan kan de dinnerbon gewoon weer mee naar een volgend etentje. Klik op de onderstaande link om het volledige restaurantaanbod te bekijken.
Naar alle restaurants

Dinnerbon inleveren?

Heeft u een dinnerbon gekregen? Dat is mooi, want dan kunt u lekker genieten van een avond uit eten bij een restaurant naar keuze. Wat een luxe! U kunt in ons restaurantaanbod uw woonplaats invullen om te zien welke restaurants zich bij u in de buurt bevinden. Bijna in elke uithoek van het land doen er restaurants mee! Het zal dus heel eenvoudig zijn om een lekker etentje te plannen met uw dinnerbon. De restaurants accepteren uw cadeaukaart aan de kassa. Eet smakelijk en veel plezier met uw diner!

Dinnerbon kopen?

De dinnerbon van Diner Cadeau is landelijk te koop in winkels zoals Primera, Jumbo en Dirk van de Broek. Maar om het u nog makkelijker te maken kunt u ‘m ook gewoon online bestellen. Ga nu naar de bestelpagina en vul in hoeveel kaarten en met welke waarde u wilt hebben. De dinnerbon is geschikt voor ieder cadeaubudget: kies elke waarde tussen €5 en €150. Mocht het diner wat duurder uitvallen, dan kan de ontvanger altijd zelf nog een deel bij betalen. Vervolgens kunt u uw dinnerbon personaliseren door een persoonlijke boodschap of een lekker flesje wijn toe te voegen. Rood, wit, rosé, champagne, het kan allemaal. Zo weet u zeker dat uw cadeau in goede aarde valt. Ga dus nu naar de bestelpagina om te beginnen!
Naar alle dinnerbonnen