Eetbon

Diner Cadeau is de leukste eetbon die u zich maar kunt wensen. Deze is namelijk landelijk te besteden bij diverse restaurants, eetcafés, lunchrooms en nog veel meer. De ontvanger mag helemaal zelf weten waar hij of zij lekker uit eten gaat. Zo weet u zeker dat u iemand blij maakt met uw cadeau! Omdat de restaurants verspreid zijn over heel Nederland, zit er altijd wel een leuke plek om de culinaire eetbon te besteden. Wilt u weten welke restaurants bij u in de buurt mee doen? Vul dan uw woonplaats in bij het restaurantoverzicht.
Ga naar restaurantoverzicht

Waar kan ik de eetbon inleveren?

De eetbon van Diner Cadeau is te besteden bij een ruim aanbod aan restaurants. Het leuke is dat elke locatie beschikt over een totaal verschillend concept en menukaart. Zo kan iedereen wel iets leuks vinden! Dol op pizza? Dan kunt u terecht bij de lekkerste Italiaanse restaurants van het land. Avontuurlijke eter? Er doen ook restaurants met een Ethiopische, Filipijnse en Nepalese keuken mee met Diner Cadeau. Overigens kunt u ook gewoon genieten van een vertrouwd gerecht met de eetbon. Vele eetcafés en Hollandse restaurants zijn ook aangesloten.
Ga naar restaurantoverzicht

Eetbon bestellen?

U kunt de eetbon van Diner Cadeau heel eenvoudig online bestellen op Dinerbon.com. Wij bezorgen het cadeau dan bij u thuis, zodat u deze persoonlijk kunt overhandigen. Overigens kunt u ook besluiten om de eetbon direct bij de ontvanger te laten bezorgen. Ideaal voor een last-minute cadeau of als iemand ver weg woont. U bepaalt als gever een waarde tussen €5 en €150 dat op de kaart komt te staan. Een thematische verpakking, flesje wijn of persoonlijke boodschap maakt het geheel compleet! Wilt u ook een eetbon kopen? Ga dan nu naar de bestelpagina. Op een werkdag voor 17:00 besteld, is morgen in huis.
Ga naar alle eetbonnen